Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ne, ale dobrý podnět. :D
Fruiko napsal(a):
Ne, ale dobrý podnět. :D
Bude odměna pro vítěze? (Tím míním, že by se mi za tu plejádu ztraceného času líbila nějaká trofej :-)
Leito311 napsal(a):
Zjistím někde konečné výsledky předchozí Tradegame?
Krátce před koncem to vypadalo takto:
Ahoj, mě se nevynulovaly výzvy :-(
_-0-_ napsal(a):
Bude odměna pro vítěze? (Tím míním, že by se mi za tu plejádu ztraceného času líbila nějaká trofej :-)
Krátce před koncem to vypadalo takto:
Trofeje jsou nějaké namalované. Musím na to mrknout, výsledky mám uložené, takže půjde přidělovat zpětně i několik kol.
Fruiko napsal(a):
Trofeje jsou nějaké namalované. Musím na to mrknout, výsledky mám uložené, takže půjde přidělovat zpětně i několik kol.
Good news, thx :-)
Chybějící předchozí příspěvky nebyly odstraněny zásahem cenzora, ale dobrovolně, jako projev svobodné vůle autorů :-)
Ze dneška na zítřek mají všichni, kteří jsou umístěni v "Nejbohatší", šanci získat maximum zisku, protože na to mají "majetek".
Celkový zisk bude malý, ale o to zajímavější bude, jak se hráči umístí podle absolutního přírůsku na stránce "Největší vzestup", protože budou pro všechny platit stejné podmínky.
Vypadá to, že je z nás aktuálně nejlepší Markus07.
We shall see :-)