Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
misiacik0308 napsal(a):
bude aspon niekedy za tuto trade game niejaka trofej? už fakt strácam motiváciu v tom pokračovať . :)
O tu já jsem přišel už dáávno, tolik volného času co teď mám. :) Je to fajn, můžu místo toho koukat na seriály. :D
Za malý zázrak považuji možnost splnit 108 výzev ze 73 možných...
To Fruiko: Bude k 1. únoru reset hry? Děkuji za odpověď :-)
_-0-_ napsal(a):
To Fruiko: Bude k 1. únoru reset hry? Děkuji za odpověď :-)
Jestli nezapomenu. :D
Fruiko napsal(a):
Jestli nezapomenu. :D
Mezi mírou zapomínání a věkem je téměř přímá úměra (osobní zkušenost). Lépe již bylo :-(
_-0-_ napsal(a):
Za malý zázrak považuji možnost splnit 108 výzev ze 73 možných...
Je jich možných jen 70 :)
No právě :-) Splněnách výzev může být max. 73 - viz screenshot, vztažený k mému nicku (mám splněno 50 ze 73 možných):
Podívej se ještě jednou na screenshot výše, byl pořízený ze stránky Aktuální žebříček podle nahromaděného majetku - NEJBOHATŠÍ.
Další screenshot ze stejné stránky - aktuální (ze dneška):
těch "73" je stejná chyba jako těch 108 :) Ale když si spočítáš ty výzvy, je jich jen 70 :)
https://prnt.sc/mem1e9
Jo ta jedna se vyhodnocuje furt dokola a za boha nemůžu přijít na to proč.
Moc by potěšily (přislíbené) nové trofeje za umístění na konci kola :-)
Trofeje jsou nějaké namalované. Musím na to mrknout, výsledky mám uložené, takže půjde přidělovat zpětně i několik kol.
Jsou stále udělované trofeje Trade expert ("Majitel dosáhl nejvyššího procentuálního přírůstku v tradegame")?
TOP 10:
TOP 100: je TADY, obrázek je moc dlouhý, proto jen link.