Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
no já to čekala už chvíli, že to padne, tak jsem to prodala, pak zase za dva dny koupila a podobně. ale furt nic. naštěstí jsem dneska byla ve fázi prodala.
No co, aspoň jsem získal výzvu: Seriál prodán ze ztrátou větší než 100 :-)
A přitom se mi poslední dobou tak dařilo :)
Clear napsal(a):
Jojo, určitě dost lidí na tom ztratilo. Ale ono to zase časem stoupne. Jen to prostě nebude už pořád jen růst... Dneska budou titulky na další díl, takže myslím, že tenhle seriál nebude teď padat... Ale kdo ví :-)
Ja očekávám naopak enormní se šup na 500 a možná ještě niž. Protože startovní hype je pryč a dlouhodobě to určitě není populárnější než BBT, který je kolem 650...
Ať už začne další řada Game of thrones - to bude určitě příležitost k zisku :)
Já teda poslední dobou vydělávám na jednoduchém vzorci: bylo to v adventním kalendáři? Půjde to den dva nahoru :).
No sakryš, já mám ale smůlu, to už je třetí seriál, co jsem nakoupila a hned druhý den byl vyřazen :D
Je na tom aspoň někdo trošku podobně? :D :D
Clear napsal(a):
Jojo, určitě dost lidí na tom ztratilo. Ale ono to zase časem stoupne. Jen to prostě nebude už pořád jen růst... Dneska budou titulky na další díl, takže myslím, že tenhle seriál nebude teď padat... Ale kdo ví :-)
Si myslím, že spíš padat bude, a to dost. Když Tradegame začínala, tak spousta seriálů měla cenu okolo osmi nebo devíti set. A teďka má hodnotu vyšší než pět set jenom 6 seriálů, nad 400 další dva a většinu jde pořídit mezi 100 a 350. Ale třeba se to po vánoční pauze změní.
Tak koukám a píše mi -11, přitom když kouknu na moje konto, tak mi krom jednoho -9 vše stouplo? Máte v tom nějaký bordel :(
Veruuuu napsal(a):
Tak koukám a píše mi -11, přitom když kouknu na moje konto, tak mi krom jednoho -9 vše stouplo? Máte v tom nějaký bordel :(
A ten Hannibal, co je vyškrtnutej, tzn za nulu a tím pádem za -60 či kolik je vzduch?