Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hezký den, nějak jsem nezaznamenala, že měl být reset, když se nedávno začínalo nanovo. Je pro to nějaký důvod?
proobacz napsal(a):
Hezký den, nějak jsem nezaznamenala, že měl být reset, když se nedávno začínalo nanovo. Je pro to nějaký důvod?
Taky mě to překvapilo. Ráno jsem hrdým majitelem nejdražšího seriálu s desetinásobným zhodnocením a teď utírám nos. :-)
Hra měla skončit (a také skončila) k 1. únoru - stejně, jako v roce 2018. Toto kolo má skončit k 1.9. (opět, jako loni). Takže je vše O.K. Jenom by to chtělo opravit rok v textu záhlaví "Předpokládaný konec tohoto kola je 1. září 2018."
Výzvy byly částečně vynulovány - počet splněných=0, ale ty, které jsem měl splněné, zůstaly označené viz:
EDIT: Získané výzvy se vrátily.
Počet splněných výzev byl u Khamula po restartu poklesnut z původních zobrazovaných 108 na reálných 50. A je po zázraku :-)
zelam vela uspechov v dalsej hre. :) koncim
misiacik0308 napsal(a):
zelam vela uspechov v dalsej hre. :) koncim
Díky za přání:-)
To Fruiko: Počet * u trofeje "Trade expert" není udělován za stále stejný počet dosažení "nejvyššího procentuálního přírůstku" - resp v průběhu hry se patrně změnila kriteria (zvýšil práh) - viz poměr počtu hvězdiček u trofeje/počet uživatelů, který ji získal vers. celkový počet kol hry.
Zhruba by mělo platit, že každý z 81 uživatelů s 5* u tofeje vyhrál Nx, přičemž N < počet kol x počet dnů každého kola /81 - to nekoresponduje s celkovým počtem * versus počet dosažených "nejvyšších percentuálních přírůstků" - viz poslední screenshot.
xbulkoj 5* - obdrželo 81
darebnica 5* - obdrželo 81
_-0-_ 4* - obdrželo 9
Ještě jednou se drze a s omluvou vnucuji s připomínkou trofeje pro absolutní vítěze jednotlivých kol (to víš, osobní zájem je nade vše :-)
Dnes má prostředky na optimální nákup cca prvních 40 z top 100. Je to zatím nejlevnější nákup seriálů v tomto kole... Pokud se vám vrátí nějaký propadlý seriál, tak máte velkou šanci na největší denní vzestup (absolutně, ne v % :-)
EDIT: Dnes (12.3.) se to týká prvních 30 z top 100.
EDIT 2: Dnes (19.3.) se to týká prvních 20 z top 100.
Do zítřka vzroste cca 70% seriálů, "nákup" byl za nezvykle vysokých cca 12.000,-
To se ještě nikdy nestalo. Náhoda, ruční korekce dat, nebo změna algoritmu?
EDIT: Došlo k nesystémové změně, vyhodnocení z 19. na 20. proběhlo zcela jinak, než v průběhu předcházejícího roku.
To fruiko: 19.3. se změnil způsob vyhodnocení, což bylo jedině dobře, ale:
Mělo skončit kolo hry, měl být reset a další hra měla probíhat s novým algoritmem vyhodnocování.
Navrhuji, abys hru resetoval - aby to bylo fair. Bylo by fajn případné další změny předem ohlásit, abychom věděli, že si máme začít lámat hlavu (a ne se podezřívat z nepozornosti :-)
Děkuji za reakci.