Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
A ten Hannibal, co je vyškrtnutej, tzn za nulu a tím pádem za -60 či kolik je vzduch?
Moc se omlouvám, jsem totálně slepá. :) Pořád jsem hledala škůdce a nikde jsem ho nenašla. :D Díky, kéž by to byl vzduch. :D
Veruuuu napsal(a):
Moc se omlouvám, jsem totálně slepá. :) Pořád jsem hledala škůdce a nikde jsem ho nenašla. :D Díky, kéž by to byl vzduch. :D
Mně takhle šlo ven před dvěma dny Elementary, snad se vrátí :) Ty dole jsou holt riziko :)
megawir napsal(a):
Mně takhle šlo ven před dvěma dny Elementary, snad se vrátí :) Ty dole jsou holt riziko :)
A já si myslela, jak je Hanďa jasnačka. :D Snad jo. :)
megawir napsal(a):
Mně už se párkrát vyplatilo koupit si seriál, který je skoro úplně dole a zároveň je v žebříčku nově - třeba Helix, The Strain nebo Dominion. Ale je to holt taktika, která se v budoucnu může krutě nevyplatit no :-)
Jinak já už mám několik týdnu koupený seriál Brooklyn 9-9 a nemůžu se toho zbavit. Tak doufám, že to vyhraje Zlatý Glóbus, na který je to nominovaný, a vrátí se to do žebříčku :-)
Mě vůbec nevim proč napadlo koupit si Top Gear a myslim, že ten už se nevrátí nikdy :D.
Sleslikslicka napsal(a):
Mě vůbec nevim proč napadlo koupit si Top Gear a myslim, že ten už se nevrátí nikdy :D.
Taky ho mám :D
ragelly napsal(a):
Taky ho mám :D
Já si ho taky koupila :D. Vůbec ne kvůli tomu, že bych taktizovala, abych měla víc bodů, ale prostě jen protože mám ráda TopGear :D. Taky by se mohl vrátit a už zůstat :D.
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Já si ho taky koupila :D. Vůbec ne kvůli tomu, že bych taktizovala, abych měla víc bodů, ale prostě jen protože mám ráda TopGear :D. Taky by se mohl vrátit a už zůstat :D.
Taky jsem ho koupila :D Top Gear sice nesleduju, ale věřila jsem, že bude mít úspěch a zrovna ne :D Stejně jsem se napálila s Angelem a Hannibalem :D
Oluska napsal(a):
Taky jsem ho koupila :D Top Gear sice nesleduju, ale věřila jsem, že bude mít úspěch a zrovna ne :D Stejně jsem se napálila s Angelem a Hannibalem :D
Ale v lednu bude nová řada, tak to možná vyjde :D.
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Ale v lednu bude nová řada, tak to možná vyjde :D.
No já doufám, už bych se aspoň něčeho ráda zbavila :D Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli nebudu mít ani za co nakupovat :D