Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
20. 12. 2013 / 11:38:50 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

A ten Hannibal, co je vyškrtnutej, tzn za nulu a tím pádem za -60 či kolik je vzduch?

Moc se omlouvám, jsem totálně slepá. :) Pořád jsem hledala škůdce a nikde jsem ho nenašla. :D Díky, kéž by to byl vzduch. :D

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 12. 2013 / 12:13:08 (před 10 roky)
off
Veruuuu napsal(a):

Moc se omlouvám, jsem totálně slepá. :) Pořád jsem hledala škůdce a nikde jsem ho nenašla. :D Díky, kéž by to byl vzduch. :D

Mně takhle šlo ven před dvěma dny Elementary, snad se vrátí :) Ty dole jsou holt riziko :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
20. 12. 2013 / 12:52:59 (před 10 roky)
off
megawir napsal(a):

Mně takhle šlo ven před dvěma dny Elementary, snad se vrátí :) Ty dole jsou holt riziko :)

A já si myslela, jak je Hanďa jasnačka. :D Snad jo. :)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
20. 12. 2013 / 19:42:21 (před 10 roky)
off
megawir napsal(a):

Mně už se párkrát vyplatilo koupit si seriál, který je skoro úplně dole a zároveň je v žebříčku nově - třeba Helix, The Strain nebo Dominion. Ale je to holt taktika, která se v budoucnu může krutě nevyplatit no :-)

Jinak já už mám několik týdnu koupený seriál Brooklyn 9-9 a nemůžu se toho zbavit. Tak doufám, že to vyhraje Zlatý Glóbus, na který je to nominovaný, a vrátí se to do žebříčku :-)

Hold the Door!
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
20. 12. 2013 / 19:55:10 (před 10 roky)
off

Mě vůbec nevim proč napadlo koupit si Top Gear a myslim, že ten už se nevrátí nikdy :D.

Nobody expects the spanish inquisition!
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 12. 2013 / 19:56:05 (před 10 roky)
off
Sleslikslicka napsal(a):

Mě vůbec nevim proč napadlo koupit si Top Gear a myslim, že ten už se nevrátí nikdy :D.

Taky ho mám :D

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
20. 12. 2013 / 19:59:01 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

Taky ho mám :D

Já si ho taky koupila :D. Vůbec ne kvůli tomu, že bych taktizovala, abych měla víc bodů, ale prostě jen protože mám ráda TopGear :D. Taky by se mohl vrátit a už zůstat :D.

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
20. 12. 2013 / 20:05:49 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Já si ho taky koupila :D. Vůbec ne kvůli tomu, že bych taktizovala, abych měla víc bodů, ale prostě jen protože mám ráda TopGear :D. Taky by se mohl vrátit a už zůstat :D.

Taky jsem ho koupila :D Top Gear sice nesleduju, ale věřila jsem, že bude mít úspěch a zrovna ne :D Stejně jsem se napálila s Angelem a Hannibalem :D

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
20. 12. 2013 / 20:08:03 (před 10 roky)
off
Oluska napsal(a):

Taky jsem ho koupila :D Top Gear sice nesleduju, ale věřila jsem, že bude mít úspěch a zrovna ne :D Stejně jsem se napálila s Angelem a Hannibalem :D

Ale v lednu bude nová řada, tak to možná vyjde :D.

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
20. 12. 2013 / 20:09:39 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Ale v lednu bude nová řada, tak to možná vyjde :D.

No já doufám, už bych se aspoň něčeho ráda zbavila :D Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli nebudu mít ani za co nakupovat :D

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing