Diskuzní fórum

Hľadám seriál.

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Levi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
14. 11. 2013 / 21:00:04 (před 11 roky)
off

Dobrý večer priatelia. Chcel by som vás požiadať o radu alebo vlastne návrh na seriál/y. Aby som určil nejaké kritéria, tak hľadám seriál/y ktorý ma donúti plakať, emočne sa zrútiť, zamilovať sa do postáv a následne mi roztrhať srdce na malinké kúsky, cítiť sa smutne alebo ma donútiť zaliezť do kútu. Viem že sú to trošku hlúpe kritéria, avšak po zhliadnutí The Big C a pravidelnom sledovaní Grey's Anatomy som si uvedomil, že sa mi páčia seriály chytajúce za srdce. Ďakujem a pekný zvyšok dňa.

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
16. 11. 2013 / 17:39:13 (před 11 roky)
off

Těžko říct, co by se ti mohlo líbit. Z toho, co jsem viděl já, do tvých kritérií snad spadají Six Feet Under a Oz.

Levi
16. 11. 2013 / 17:53:06 (před 11 roky)
off

Ďakujem, skúsim tieto seriály. A presnejšie neviem ako by som to špecifikoval. Mne je jedno či to bude fantasy, romantický, dráma, ide mi hlavne o to aby príbeh aspoň čiastkovo pôsobil smutne/depresívne.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 11. 2013 / 18:01:35 (před 11 roky)
off

Možná seriál The Shield - má to sedm sérií, tak ti to chvíli vydrží. Postqavy to v tomhle seriálu opravdu nemají lehký a minimálně konec celkem depresivní je :)

Hold the Door!
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
16. 11. 2013 / 18:32:00 (před 11 roky)
off
Anonym napsal(a):

Dobrý večer priatelia. Chcel by som vás požiadať o radu alebo vlastne návrh na seriál/y. Aby som určil nejaké kritéria, tak hľadám seriál/y ktorý ma donúti plakať, emočne sa zrútiť, zamilovať sa do postáv a následne mi roztrhať srdce na malinké kúsky, cítiť sa smutne alebo ma donútiť zaliezť do kútu. Viem že sú to trošku hlúpe kritéria, avšak po zhliadnutí The Big C a pravidelnom sledovaní Grey's Anatomy som si uvedomil, že sa mi páčia seriály chytajúce za srdce. Ďakujem a pekný zvyšok dňa.

pokud by ti nevadilo anime, tak tam par kusku najdes. Treba Clannad after story, mrkni na http://anime.akihabara.cz/

Levi
16. 11. 2013 / 19:40:28 (před 11 roky)
off

The Shield si uložím aj keď neviem či ma to bude baviť (predsa len mi už trochu lezie téma policajtov na nervy no nemôžem súdiť keď som to nevidel). No a anime, niekedy som letel na anime teraz už moc nie ale tak či tak, Clanned som videl.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
16. 11. 2013 / 20:03:33 (před 11 roky)
off
Anonym napsal(a):

The Shield si uložím aj keď neviem či ma to bude baviť (predsa len mi už trochu lezie téma policajtov na nervy no nemôžem súdiť keď som to nevidel). No a anime, niekedy som letel na anime teraz už moc nie ale tak či tak, Clanned som videl.

Já nemám moc rád detektivky, ale The Shield je od začátku jeden souvislý příběh, který každou sérií graduje a hlavně poslední série jsou perfektní, takže rozhodně doporučuji.

Hold the Door!
mirkapk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
18. 11. 2013 / 10:32:31 (před 11 roky)
off

Dobrý. Chcem sa spýtať ako si pustim serial na tejto stranke online? najdem na vybrany serial, vyberiem si epizodu auž sa neviem pohnut. mam tam iba info o hudbe, promo a to je všetko.. Ďakujem za radu

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
18. 11. 2013 / 10:46:25 (před 11 roky)
off
mirkapk napsal(a):

Dobrý. Chcem sa spýtať ako si pustim serial na tejto stranke online? najdem na vybrany serial, vyberiem si epizodu auž sa neviem pohnut. mam tam iba info o hudbe, promo a to je všetko.. Ďakujem za radu

https://www.serialzone.cz/web/faq/

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...