Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Myslím, že dost z nás to bude chtít rozebírat, tak ať to neprobíráme pod tím článkem hned :D
Takže kdo čekal na půlnoc a na další obrázek :D jak jste na tom? Víte o co jde? Nebo se trápíte, jako já momentálně?:D
jojo čekala jsem..naštěstí ještě víím..:) ale asi to bude čím dál tím těžší a těžší..
Uff tak to mám, takže čekám na zítřejší půlnoc :D:D:D ale bylo to těžkéééé
Teda, u čokoládového kalendáře se vždycky držím, abych si opravdu políčko otevřela až po vyspání, ale u SZ kalendáře jsem to prostě nevydržela :D Druhá hádanka opět skvělá :D
Tak já ještě přemýšlím, pár věcí mě napadlo, ale zatím žádná enseděla a nápady rychle docházejí, tak uvidím jak to půjde dál, ale asi jen z kopce.. :-D
Edit: Tak už to mám, zjistila jsem, že můj první odhad byl správný jen jsem seriál hledala pod špatným názvem.. :-D Takže hotovo.
taky jsem čekala na půlnoc, a už jsem záhadu rozluštila,joo a uplně sama ;)
ono když se to tak vezme tak to vlastně není těžké, ale vůbec mě to nenapadlo :D
Pořád to je ještě lehké. :-)
Ale stačí si pamatovat, že se musí akorát, co nejpřesněji popsat to, co je na obrázku, to případně přeložit do angličtiny a řešení je na světě. :-)