Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dnešní obrázek je geniální, asi si ho stáhnu a budu ho mít jako tapetu :D
jukab napsal(a):
Dnešek (4.) byl lehký, ale ten včerejšek nemám ještě teď, asi po 100 pokusech...nějáké nápovědy?
Už to tu padlo zaměř se na obrázek a počítej :)
jukab napsal(a):
Dnešek (4.) byl lehký, ale ten včerejšek nemám ještě teď, asi po 100 pokusech...nějáké nápovědy?
Je to fakt lehké, spíš je to o počítání. ;) Zaměř se na to, co je na obrázku, a hlavně nezapomeň na to, že správná odpověď je tentokrát v češtině.
dnes opravdu lehke, na prvni pokus - serial neznam ... nejhorsi pro mne byla dvojka, ale taky jsem ji dala po xx. nepodarenych pokusech :D
Chtěla jsem si tady postěžovat jak je to těžké.... ale je to asi zatím nejlehčí :D :D
haroska napsal(a):
To "C" má určitej rozměj a to je jediný, co potřebuješ vědět :D
super už jsem na to přišla :D děkuju :-)
Beru napsal(a):
Už to tu padlo zaměř se na obrázek a počítej :)
WhiteSparkle napsal(a):
Je to fakt lehké, spíš je to o počítání. ;) Zaměř se na to, co je na obrázku, a hlavně nezapomeň na to, že správná odpověď je tentokrát v češtině.
Díky :) Pak mě to nějak napadlo, holt ani se sledováním toho seriálu to u mě nebylo na první pohled :)
Sakris!! Prvni tri byly v pohode, ale ta ctyrka uz nevim. Zkousela jsem to 20x a porad si nemuzu vzpomenout. Nebyla by nejaka mala napoveda? :)
Adi napsal(a):
Sakris!! Prvni tri byly v pohode, ale ta ctyrka uz nevim. Zkousela jsem to 20x a porad si nemuzu vzpomenout. Nebyla by nejaka mala napoveda? :)
nápoveda je, že máš hádať seriál v origináli...tak proste doslova prelož do angličtiny to, čo vidíš na obrázku ;)
Dnešní políčko výborně vtipné, seriál je můj oblíbenec takže mě to napadlo hned. Jinak hodně zabrat mi dalo jen okýnko č.2.(asi právě proto že seriál neznám). Tak uvidíme co nám kalendář přinese dál.