Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nesmíme tu psát, jak moc to je lehké :D nebo nám to ještě změní a nahážou tam nějaké moc těžké obrázky, co nikdo neuhádne :D ale jinak se mi to líbí a už se těším zase na zítra ;)
Adeelle napsal(a):
Nesmíme tu psát, jak moc to je lehké :D nebo nám to ještě změní a nahážou tam nějaké moc těžké obrázky, co nikdo neuhádne :D ale jinak se mi to líbí a už se těším zase na zítra ;)
Souhlasím, také se těším na další :)
Pro mne byl nejtezsi prvni. Nez jsem prisla na to, jak se na obrazek divat. A hlavne jak je psano, neni to nic sloziteho, takze nehledat chytak ale proste se zamerit na to co vidis.
Jo horici moucha je fakt bomba :-D
no, tak už som dal aj tú dvojku, ale som si istý, že ten seriál mi predtým trikrát odmietlo ako nesprávnu odpoveď... už som sa fakt cítil ako blbec :)
Adeelle napsal(a):
Jojo přesně tak..:)
washcaps napsal(a):
no, tak už som dal aj tú dvojku, ale som si istý, že ten seriál mi predtým trikrát odmietlo ako nesprávnu odpoveď... už som sa fakt cítil ako blbec :)
Tak to je ale divný...
Jo, jo, super, mám i čtvrtý obrázek a smíchy poprskaný monitor :D
washcaps napsal(a):
Pravděpodobně by to mohlo mít něco společného s formátem názvu:
"The XXXXX" vs. "XXXXX, The".
Jinak čtyřka je teda perfektní, mám štěstí, že jsem ji neotvíral ve škole, by mě vyvedli.
dnes hned napoprvé a to jsem si říkala, že se moc nebudu chytat
Dnes na prvý pokus :) Mám zatiaľ všetky 4, len tak ďalej :)