Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnešek taky celkem lehký, už čtvrtý den hned na první pokus. :)
tak to ja musím říct že čtyřku vzdávám zkoušela jsem psát stokrát různě moucha, hmyz, oheň, hořící moucha s tím, že mi to ten našeptáváč napoví a zatím prostě nic :-D zkoušim to psát jak v ajině tak češtině už fakt nvm :D
lelus napsal(a):
tak to ja musím říct že čtyřku vzdávám zkoušela jsem psát stokrát různě moucha, hmyz, oheň, hořící moucha s tím, že mi to ten našeptáváč napoví a zatím prostě nic :-D zkoušim to psát jak v ajině tak češtině už fakt nvm :D
No tak to jsi ale byla hodně blízko! :D Piš to jenom v AJ a zaměř se víc na ty varianty týkající se slova oheň v angličtině.
lelus napsal(a):
Tak to už jsi hodně blízko..piš to v anj a hledej..:)
Vzhledem k trojce, vím, že mám něco počítat, ale co proboha?
JO! Konečně jsem dal trojku i čtyřku během jednoho dne! :D Protože až teď mi docvaklo co je vlastně ta trojka... a je to vážně super vymyšlený :) Čtyřka byla naprosto super, takže na první pokus samozřejmě...těším se na další.
Dnes to bolo extra ľahké, aj keď neviem o čo ide, napísala som prvé, čo som videla a je to ono! :) Mohli by aj ďalšie byť takéto ;)
Adi napsal(a):
Sakris!! Prvni tri byly v pohode, ale ta ctyrka uz nevim. Zkousela jsem to 20x a porad si nemuzu vzpomenout. Nebyla by nejaka mala napoveda? :)
Co třeba projít žebříčky hodnocení? Tenhle seriál je, zdá se docela dost oblíbený..
vamilero napsal(a):
Co třeba projít žebříčky hodnocení? Tenhle seriál je, zdá se docela dost oblíbený..
Uz sem na to prisla :D dekuji vsem za ty mini napovedy, moc mi pomohly ;)