Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vždy si otevřu okénko brzy ráno, jen co se probudím, prostě jako malé děcko, je to skvělé a moc se mi to líbí :-)
Dnes super,ale pořád nemam hořící mouchu ""
Beru napsal(a):
Hned jsem to musela zkusit taky :D Super! :D
I já otevírala)))
Dori napsal(a):
Dnes super,ale pořád nemam hořící mouchu ""
U hořící mouchy včera jsem se i zasmála jak byl ten seriál dobře podaný :D
Zatím se až divím jak mi to hádání jde...možná je to i tím že po práci se mi nechce moc přemýšlet a tak plácnu první co mě napadne :D ale souhlasím, moucha mě taky rozesmála :D
Po druhém obrázku jsem se bála, že to bude jen horší, ale problém mi udělal právě jen tento jeden, jinak všechny ostatní na poprvé. Jen tak dál, je to moc super nápad! :-D
U dnešního okénka jsem se také trochu zarazila, protože seriál vůbec neznám. U okénka druhého jsem aspoň věděla že nějaký takový název asi existuje, ale dneska ani z doslechu. No výsledek mě tedy opravdu pobavil ještě víc než včerejší seriál. A musím říct že jsem se už tak netrápila jako s dvojkou. Popsala jsem co vidím a trefila jsem se na první pokus. Asi štěstí - to přeju všem hádačům.
Dnes to bylo lehké. Seriál jsem nikdy neviděla, ale znám ho z doslechu.
Taky se přidám 1,2 a 4 zvlášt jako velky fanda tohodle seriálu to bylo jednoduché, ale ta trojka mě dala hodně zabrat a přitom je to tak jednoduché a viděl jsem vetšinu serií.
Já jsem asi úplně blbá, ale dneska mám úplně vymeteno.