Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Claire Mafianová napsal(a):
už jsem se dívala na stránky coolu ale nic jsem nenašla..nebo jsem možná přehlídla..nvm fakt nvm..zkoušela jsem si to psát i na papír
stačí vyřešit ten hořejšek podle stejných principů jako 12 a 8, pak už není naprosto žádný problém to dohledat.
Našla by sa tu dobrá duša, čo by mi do správy hodila nejakú nápovedu na 9? Ostatné som dala pomerne ľahko, ale toto je pre mňa naozaj oriešok. Moc ďakujem.
Tak jsem to tedy taky po 15 minutách vyřešila..:D seriál neznám a rozluštění byla čistá náhoda...:D
luckily napsal(a):
Tak jsem to tedy taky po 15 minutách vyřešila..:D seriál neznám a rozluštění byla čistá náhoda...:D
nemohla bys mi poslat nějakou nápovědu do zpráv? Pls :D nějak nemám tucha :D
Tak tá 9 bola až príliš jednoduchá :D Ďakujem za nápovedy, mám všetko.
bože, to už aké detaily si musí človek všímať, aby vedel kde sa čo nachádza :D ale dala som :D spokojnosť :)
Lavazza napsal(a):
bože, to už aké detaily si musí všímať, aby vedel kde sa čo nachádza :D ale dala som :D spokojnosť :)
Prosím, prosím o nápovědu..už to luštím od 9
Tak už se do těch písmenkových hádanek začínám dostávat :D ale uhádla jsem to jen díky spodku a až později jsem přemýšlela jak k tomu sedí vršek...ale úplně skvěle :)