Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Keď som sa na to pozrela ráno na rýchlo, tak som myslela že to nedám. Ale teraz som to skúsila znova a vôbec mi netrvalo dlho to vyriešiť :)
Dneska to byl docela oříkek, jelikož český překlad jsem snad nikdy neslyšel, ale nakonec hotovo :) Pomůže fakt po dvouhodinévém civění od toho na chvilku odejít :)
nevím nevím nevím :-( ani Vaše rady jak postupavat nepomáhaj.... prostě todle mi nejde :-(
Jackob napsal(a):
nevím nevím nevím :-( ani Vaše rady jak postupavat nepomáhaj.... prostě todle mi nejde :-(
Stačí rozluštit to druhý slov, jen přečti nahlas, co vidíš. Pak ho zadej a ono už ti něco vyleze. U mě to tak fungovalo.
Tleskám tvůrcům, skvěle vymyšleno! :)
Tak dnes som sa riadne natrápil.
Rada "popíš čo vidíš" mi pomohla už pri č.8, hoci v prvom momente som si myslel, čo je to za blbú radu. Ale zaberá.
Hoci sledujem aj č.15, tak som nad tým tiež musel podumať, pretože aj keď som to uhádol, podľa mňa to hlavné o čo ide vyzerá inak.
Asi polovicu som dal za pár sekúnd, ale s tými vyhláseniami aké je to jednoduché to zas nemusíte preháňať. Keby som nebol taký seriáložrút, asi by som musel viac rozmýšľať nad viacerými, aj keď logicky sa dá na to prísť aj bez znalosti seriálu. A keby som nad každou jednou hádankou musel uvažovať pol dňa, zrejme by ma to nebavilo.
dnes na to nie a nie prísť -_-
Dneska je to nějaký zákeřný, vůbec netuším co by to mohlo být =D