Diskuzní fórum

Adventní kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
17. 12. 2013 / 09:58:22 (před 10 roky)
off
michal123 napsal(a):

Moc bych se neradoval... dneska píšete, že jste to bez problémů uhodli, i když seriál vůbec neznáte (stejně jako já :D). Myslím, že si tvůrci na nás zítra smlsnou ;).

Je naivní si myslet, že to kreslíme ze dne na den. Hádanky jsou připravené až do Vánoc a nikdo je teď už nebude překreslovat. ;-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Perka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
17. 12. 2013 / 10:02:39 (před 10 roky)
off

dnes jsem otevřela a hned věděla :-) tenhle serial miluji :-) doufala jsem, že ho tu uvidim :-)

eliza2210
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
17. 12. 2013 / 10:27:35 (před 10 roky)
off

včerajší seriál zbožňujem ale zase mi problém robil český názov :( ale som rada že som to uhádla :) a prosím nehodil by mi niekto do správy nápovedu k 8.?? lebo fakt nemám ani tucha čo by to mohlo byť :(

zuzlajs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 12. 2013 / 10:30:30 (před 10 roky)
off

Lehčí to už dneska být nemohlo :-D Uhádla jsem napoprvé během chviličky. Nádherně vymyšleno, tvůrci jsou prostě geniální. Těším se na zítřek.

zuzlajs
pombar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
17. 12. 2013 / 11:59:55 (před 10 roky)
off

Dneska zase primitivní :) Seriál sice neznám, ale na první pohled jsme věděla o co go :D
Autorové jsou prostě geniální!

Barča :)
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 12. 2013 / 12:15:52 (před 10 roky)
off

Respekt autorům, zase super :) dnešek jsem uhodla především díky dřívějším sledování "TOP serial couples" na youtube, protože seriál jinak neznám :D

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
vedjunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
17. 12. 2013 / 12:25:20 (před 10 roky)
off

Seriál sice nesleduju ale hned jsem věděla :) zatím mám vyřešené všechno kromě 2, pěkně prosím byl by někdo tak hodný a poslal mi do zpráv nějakou nápovědu, která by mi pomohla, protože jsem fakt v koncích :D

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
17. 12. 2013 / 12:40:30 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Je naivní si myslet, že to kreslíme ze dne na den. Hádanky jsou připravené až do Vánoc a nikdo je teď už nebude překreslovat. ;-)

Tohle se mi chce říct vždycky, když někdo napíše aŤ si dáváme bacha, co říkáme :D Děkuji

Vxxx
Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
17. 12. 2013 / 12:41:33 (před 10 roky)
off

jelikož seriálek znám, tak to bylo lehoučké :) tvůrcům děkuji, že si na něj vzpomněli :) :*

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
emily84
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
17. 12. 2013 / 12:50:04 (před 10 roky)
off

Má zatím všechny krom 15. neporadí Prosím někdo