Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
michal123 napsal(a):
Moc bych se neradoval... dneska píšete, že jste to bez problémů uhodli, i když seriál vůbec neznáte (stejně jako já :D). Myslím, že si tvůrci na nás zítra smlsnou ;).
Je naivní si myslet, že to kreslíme ze dne na den. Hádanky jsou připravené až do Vánoc a nikdo je teď už nebude překreslovat. ;-)
dnes jsem otevřela a hned věděla :-) tenhle serial miluji :-) doufala jsem, že ho tu uvidim :-)
včerajší seriál zbožňujem ale zase mi problém robil český názov :( ale som rada že som to uhádla :) a prosím nehodil by mi niekto do správy nápovedu k 8.?? lebo fakt nemám ani tucha čo by to mohlo byť :(
Lehčí to už dneska být nemohlo :-D Uhádla jsem napoprvé během chviličky. Nádherně vymyšleno, tvůrci jsou prostě geniální. Těším se na zítřek.
Dneska zase primitivní :) Seriál sice neznám, ale na první pohled jsme věděla o co go :D
Autorové jsou prostě geniální!
Respekt autorům, zase super :) dnešek jsem uhodla především díky dřívějším sledování "TOP serial couples" na youtube, protože seriál jinak neznám :D
Seriál sice nesleduju ale hned jsem věděla :) zatím mám vyřešené všechno kromě 2, pěkně prosím byl by někdo tak hodný a poslal mi do zpráv nějakou nápovědu, která by mi pomohla, protože jsem fakt v koncích :D
Fruiko napsal(a):
Je naivní si myslet, že to kreslíme ze dne na den. Hádanky jsou připravené až do Vánoc a nikdo je teď už nebude překreslovat. ;-)
Tohle se mi chce říct vždycky, když někdo napíše aŤ si dáváme bacha, co říkáme :D Děkuji
jelikož seriálek znám, tak to bylo lehoučké :) tvůrcům děkuji, že si na něj vzpomněli :) :*
Má zatím všechny krom 15. neporadí Prosím někdo