Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jupí :D mám to :D I když mě ten seriál napadl jako první, tak jsem ho tam nedal, protože mi to přišlo nějaké divné, mnozí určitě ví proč :D A nakonec jsem to zkusil a tadá :D
tak dnes zatím taky přemýšlím..:)
takže nevím
tak dneska jsem to moc nepochopila, vzhledem k širokým možnostem a hodně mě to mrzí, ikdyž je z těch sympatičtějších seriálů, co tu zatím byly
Tak asi na třetí pokus ale mám to :))
Toldist napsal(a):
Já už tu prakticky napsal odpověď, stačí to pochopit :D
né, že jsem na to celou dobu nemyslela, ale prostě jsem si říkala, že to možný neni.. aha.. tak je :D
Beru zpět, hotovo, jen mě to nenapadlo zkusit..:D
Tak asi na 5. pokus dneska hodně zákeřné z toho titulu kdo to vyluštil tak to ví i když mě to hned napadlo tak sem si řekl ten to nebude a pak mi to nedalo a wtf on to byl.
juramercer napsal(a):
Jupí :D mám to :D I když mě ten seriál napadl jako první, tak jsem ho tam nedal, protože mi to přišlo nějaké divné, mnozí určitě ví proč :D A nakonec jsem to zkusil a tadá :D
taky jsem to tam nedávala z toho důvodu.. ale celou dobu jsem v hlavě myslela jen na tenhle seriál noo :D