Diskuzní fórum

Adventní kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Patty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
5. 12. 2013 / 10:40:34 (před 10 roky)
off

Stejně jako včera mě i ten dnešní obrázek pobavil. Jsem na tom zatím jako většina, kromě třetího okénka, na které jsem nemohla přijít, zatím bez větších problémů. Tohle byl perfektní nápad. Na otevření každého okénka se těším jak malý děcko :-D

Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 12. 2013 / 13:47:07 (před 10 roky)
off

Tak super, na druhý pokus mám i pátý obrázek :D Jinak vás všechny, co otevíráte po půlnoci, celkem obdivuju, protože já se bojím ( = tak nějak mám jistotu), že bych z toho nemohla spát, když bych nevěděla, takže já mám takový lehký šimrání v žaludku, když otevírám a je to skvělý :)

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
Yummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
5. 12. 2013 / 14:17:05 (před 10 roky)
off

Som v koncoch. Vážne, skúšala som "všetko" čo som videla na prvý pohľad, no stále nič :(

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
5. 12. 2013 / 14:51:01 (před 10 roky)
off

Tento kalendár bol skvelý nápad! Zatiaľ bez väčších problémov, jedine som rozmýšľala dlhšie včera pri tej muche, ale keď som konečne prišla na to aký je to seriál, tak som sa pekne zasmiala :D

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
5. 12. 2013 / 14:51:01 (před 10 roky)
off

Tento kalendár bol skvelý nápad! Zatiaľ bez väčších problémov, jedine som rozmýšľala dlhšie včera pri tej muche, ale keď som konečne prišla na to aký je to seriál, tak som sa pekne zasmiala :D

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 12. 2013 / 15:06:38 (před 10 roky)
off

Dnes to bolo znova jednoduché :) ..jediný problém so mala raz pri tých hodinách, keď som zistila že čo to je cítila som sa trápne :D Je to naozaj ľahké, len musíš presne napísať čo vidíš :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
gregji
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
5. 12. 2013 / 15:22:30 (před 10 roky)
off

Tak včera primitivní a dnes ne a ne na to přijít :/ Řekla bych že to znám, jen mě nic nenapadá :/

Hi ♥ What says one plate to another? Lunch is on me. :D
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
5. 12. 2013 / 15:38:21 (před 10 roky)
off
gregji napsal(a):

Tak včera primitivní a dnes ne a ne na to přijít :/ Řekla bych že to znám, jen mě nic nenapadá :/

koukni na to, co všechno tam je, a kde to je. :)

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
5. 12. 2013 / 15:50:41 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

koukni na to, co všechno tam je, a kde to je. :)

feministkám by se ten obrázek nelíbil :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
5. 12. 2013 / 16:45:34 (před 10 roky)
off
phoebess napsal(a):

feministkám by se ten obrázek nelíbil :D

A jak myslíš, že se včerejší obrázek líbil mouchám?? Všem se hold nezavděčíš... :D