Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Toldyst: Tak tohle je na ban kamaráde. Na nějakej pořádně dlouhej... .
Klidně i na 30 let :D Je mi to jedno
toldliste ty jsi dobrej idiot
A co s tím uděláš? Smažeš mi účet? Ty jo to mi tak bude vadit, jsou důležitější věci v životě. Vy jste tu začali řešit kraviny, že jsem napověděl, dělá to tu každý druhý a nikdo ban nedostal, takže je mi to fuk.
Ja jsem tak rad, ze jsem to dneska uhadnul bez "napovedy" z forumu ...
Moc jsem teda nepochopil, proc zde bylo rovnou reseni a ne nejaka rozumna napoveda... :(
Je to hra ... jednak pro nas, co jsme to uhodli, když muzeme zkusit dat malou pomoc pro nekoho, kdo se trapi ...
Jednak si s tim tvurci dali docela praci ...
Ja jsem si vsimnul, ze lidi tady sice občas placou, ze to nedaji, ale po vyspani, par "nakopnuti", par nepovedenych pokusech, si myslim, ze většina na to prijde a ma radost...
Ale z toho, ze sem, někdo napise rovnou reseni z toho nikdo nic nemá ... (no jo, mozna nejaky ten kredit, ale podle me to za to nestoji)
@Toldist: Pokud te tahle hra nebavi, tak nam ji alespoň nekaz. Diky.
Toldist napsal(a):
A co s tím uděláš? Smažeš mi účet? Ty jo to mi tak bude vadit, jsou důležitější věci v životě. Vy jste tu začali řešit kraviny, že jsem napověděl, dělá to tu každý druhý a nikdo ban nedostal, takže je mi to fuk.
Máš pravdu, ja s tým urobiť nič nemôžem... Áno veľa ľudí ti tu dá malú nápovedu, ale určite sa to nerobí tak, ako si to tu urobil ty!
Kdyby tvůrci nechtěli, aby se radilo, napovídalo, nebylo by žádné forum a bylo by to vymyšlené líp. Takhle to už není fér už od začátku, co vzniklo tohle forum a radí se tu, jak pro "idioty" - s prominutím. Kdyby jste si vážně chtěli zahrát a vyzkoušet si, jak jste na tom s inteligencí a kolik koleček máte pohromadě - nikdy by tohle forum nevzniklo. Takhle je to o ničem a at si admini, tvůrci a vy ostatní myslete cokoli, mám pravdu.
Toldist napsal(a):
Kdyby tvůrci nechtěli, aby se radilo, napovídalo, nebylo by žádné forum a bylo by to vymyšlené líp. Takhle to už není fér už od začátku, co vzniklo tohle forum a radí se tu, jak pro "idioty" - s prominutím. Kdyby jste si vážně chtěli zahrát a vyzkoušet si, jak jste na tom s inteligencí a kolik koleček máte pohromadě - nikdy by tohle forum nevzniklo. Takhle je to o ničem a at si admini, tvůrci a vy ostatní myslete cokoli, mám pravdu.
Tak dúfam, že teba tu už nikdy viac neuvidím... Si úplný vypatlanec a nech si ostatní myslia čokoľvek, mám pravdu!
Toldist napsal(a):
Nebraň se. Už to nemá cenu.
Toldist napsal(a):
Ano, v tom mas pravdu ... proto sem chodim az po vyreseni ... nebo když na tom stravim vic, nez puldne (coz jsem zatím mel jenom u 8). ALe psat rovnou reseni?