Diskuzní fórum

Adventní kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
18. 12. 2013 / 01:35:30 (před 10 roky)
off

Přesto si za svým názorem stojím - možná jsem neměl psát přímou odpověď, ale když všichni psali, že už jsem napsal přímou odpověď, napsal jsem název seriálu, abych ukázal, co je to přímá odpověď. Já kazím hru, ale vy jste si ji nepokazili vznikem tohoto tématu že? Některý věci prostě nikdy nepochopím a klidně ban příjmu. Bude to pěkný dárek k Vánocům, ale chci vidět napsaný text v pravidlech, že kdo radí apod. má ban

Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
18. 12. 2013 / 01:42:57 (před 10 roky)
off

A nebylo by jednoduchsi svoji první napovedu smazat? :)
Nebo dat nazev serialu do jako spoiler ...
Na BAN to podle me není ... protože tohle je "free game" - která je pristupna i bez prihlaseni ... ale je to skoda, ze ten nazev se tady ted nachazi ... i když verim, ze ho nejaky admin smaze, aby ty co resi rano, mohli zase zkusit resit :)
A kdo chce, sem prijde a hleda tady *napovedu* (ne reseni) a kdo ne, tak si to resi sam ...

Toldist
18. 12. 2013 / 01:46:36 (před 10 roky)
off

Já jsem ji smazal, oni ji pořád mají v citaci. S tím nic neudělám. Ale urážet mě, že jsem idiot a vypatlanec? To jsem ještě neviděl. Těm by taky mohli smazat účet, když budou mazat můj ne? :) Já jsem nic neudělal. Vy jste založili tohle téma ne já.

Jerremy
18. 12. 2013 / 02:11:19 (před 10 roky)
off
Toldist napsal(a):

Já jsem ji smazal, oni ji pořád mají v citaci. S tím nic neudělám. Ale urážet mě, že jsem idiot a vypatlanec? To jsem ještě neviděl. Těm by taky mohli smazat účet, když budou mazat můj ne? :) Já jsem nic neudělal. Vy jste založili tohle téma ne já.

Ja osobne jsem proti mazani/banu tvého uctu - asi chápu co jsi chtěl vyjadrit. Mozna se to trosku vymklo kontrole ...
Ale pokud jsi to reseni smazal, měli by ho smazat i ty, co te citovali ...

Toldist
18. 12. 2013 / 02:19:27 (před 10 roky)
off

Vymklo se to kontrole, ale co nadělám. Stejně už jsem si tady udělal špatné jméno. Oni se vůbec ke mě špatně nechovali, to jen já, že jsem si dovolil něco napsat, ale nikdy bych nikoho neurážel apod. Tady fakt panuje duch Vánoc. Já to projížděl, oni nic nesmazali

wanilka30
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
18. 12. 2013 / 05:39:31 (před 10 roky)
off

tak dnes jsem nahraná...nic mi to neříká, přitom se vždy třepu na další okénko.

elsa
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
18. 12. 2013 / 06:03:10 (před 10 roky)
off

Dnes důmyslný. Chvilku mi to trvalo. Nechtělo se mi věřit, že je to tak jednoduchý.

sarhod79
18. 12. 2013 / 06:20:06 (před 10 roky)
on
wanilka30 napsal(a):

tak dnes jsem nahraná...nic mi to neříká, přitom se vždy třepu na další okénko.

část mám ale nedává mi to smysl, takže ještě nic

"Vím, že nic nevím."
Cutie-Pie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 12. 2013 / 06:28:04 (před 10 roky)
off

Dneska jednoduchý ... a jen já jsem takový idiot, že jsem to nechtěla potvrdit pořád, že to ono prostě nebude :D :D :D - ale co no .. hlavně že už to mám ;) :D :D btw. Já pořád, že je to BATMAN :D :D :D :D :D

Elizabeth
Radmila
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
18. 12. 2013 / 06:35:17 (před 10 roky)
off

super :o) díky tvůrcům, dnes jsem se tedy zapotila