Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
18. 12. 2013 / 06:43:02 (před 10 roky)
off

Čím jsme blíž konci kalendáře, tím mi příjde, že už je v tom člověk tak zaběhnutý, že mu to vše příjde primitivně jednoduchý. Je fakt, že dnes jsem to dal až na druhý pokus, ale to bylo tím, že jsem si špatně přeložil to jedno zásadní slovíčko. Zrovna o tomhle seriálu jsme se včera bavili v práci, ale já stále nenašel čas se na něj podívat..

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
18. 12. 2013 / 06:45:38 (před 10 roky)
off

odkládám, a budu o tom dumat

"Vím, že nic nevím."
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
18. 12. 2013 / 07:07:50 (před 10 roky)
off

je to lehké ... jen to člověk nečeká :-)

Pipas
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
18. 12. 2013 / 07:22:13 (před 10 roky)
off

Tak tenhle seriál jsem vážně nečekal... Ale jinak mi to přišlo docela lehké :)

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
18. 12. 2013 / 07:57:11 (před 10 roky)
off

Docela jsem se zapotila, ale mám to :D Dobře vymyšlené.

trebor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
18. 12. 2013 / 08:02:37 (před 10 roky)
off

Hotovo dnes to bolo na dlhšie nie tým že by to bolo tak ťažké skôr nečakané. Ešte idem troška podumať nad postergame tam som celkovo v koncoch :-)

Katehrine
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
18. 12. 2013 / 08:16:02 (před 10 roky)
off

K předchozí rozsáhlé diskuzi: domnívám se, že hlavním účelem fóra je, aby se mohli 'luštitelé' mezi sebou podělit o své bleskové/několikahodinové hádání, bádání a zápolení s denním obrázkem, ne si rovnou prozradit odpověď a odepřít si zábavu. To by se s tím Biskin nemusel vůbec dělat... on by měl více volného času, kterého jistě nemá nazbyt, a Vy ostatní byste přišli o předvánoční odreagovačku...

Nemá cenu být na sebe hrubí nebo snad sprostí, jsme snad všichni normální lidi, tak se to dá vyřešit v poklidu.

Jinak z důvodu dost častého a okatého radění chodím do diskuze až po uhádnutí obrázku, abych se pobavila/přitakala s ostatními zápolícími účastníky hry ;)

There is always Hope.
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 12. 2013 / 08:18:27 (před 10 roky)
off
trebor napsal(a):

Hotovo dnes to bolo na dlhšie nie tým že by to bolo tak ťažké skôr nečakané. Ešte idem troška podumať nad postergame tam som celkovo v koncoch :-)

Tak nějak jsem nevěřila, že to bude ono, když jsem to psala. Takže také nečekané. A s postergame jsem na tom stejně.

shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 12. 2013 / 08:19:15 (před 10 roky)
off
Katehrine napsal(a):

Jinak z důvodu dost častého a okatého radění chodím do diskuze až po uhádnutí obrázku, abych se pobavila/přitakala s ostatními zápolícími účastníky hry ;)

Dělám to taky tak.

mela
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
18. 12. 2013 / 08:22:07 (před 10 roky)
off

Dneska jednoduché. Snad jen trochu zklamání, každý kdo uhodl ať si domyslí proč. Kdo neví, nemůžu napsat, byl by to spoiler. V každém případě tak trochu nečekané ;)