Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
do dnesniho dne jsem vice ci mene nemel problem...
dnes se lamu uz od pulnoci a porad na to nejak nemuzu prijit...
asi to tentokrat nechapu a nebo ten serial neznam...
Tak dneska jsem se vážně pobavila,tak dlouho na to čučím až jsem tam zadala blbost a ono to je ono :D Pěkně si s námi tvůrci hrají,klobouk dolů!
Díky nápovědě to mám taky (můžu se konečně věnovat úklidové činnosti). Ale přiznávám, že uspokojení z dobře vykonané "práce" mi chybí. Tak snad zítra.
Tak dneska mě to napadlo napoprvé, ale jsem dlouho váhal jestli to mám zadat nevěřil jsem, že to muže být ono a bylo.
Můžu prosím poprosit o nějakou nápovědu do zpráv??
Zajímavé a zároveň lehce zákeřné :D Ale stačilo opustit první věc, kterou tam člověk vidí a trochu se do toho zahrabat a je to :D
Jakmile jsem viděla obrázek, bylo mi to jasný :D Ale je to svým způsobem zákeřný... :D
Ďakujem všetkým ktorí mi poslali správu s nápovedou k 8. fakt ste mi veľmi pomohli :)
tak dnes podruhé netuším. poprvé jsem to nakonec dala, ale trochu mi to trvalo, dnes na to koukám zleva, zprava, shora, zdola a tma. černočerná tma. prostě tunel. a hodně dlouhý:-)jak moc je ten seriál známý?
Docela podraz dneska :D Ale hlavně, že to mám :D