Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
gregji napsal(a):
Tak včera primitivní a dnes ne a ne na to přijít :/ Řekla bych že to znám, jen mě nic nenapadá :/
Tak to já zas měla chvíli problém se včerejší hádankou, dnes jsem to zvládla minutu po půlnoci.
Á pane bože, to druhý bylo fakt primitivní, ale zabralo mi to hrozně času :D Některé ty obrázky jsou celkem vtipné. Už se těším na zítřejší
Tak já už nevím... všechny v pohodě ale na první nemůžu vůbec přijít... koukám zkouším psát co vidím a nic :/ je nějaká malá nápověda?
pedolka napsal(a):
Tak já už nevím... všechny v pohodě ale na první nemůžu vůbec přijít... koukám zkouším psát co vidím a nic :/ je nějaká malá nápověda?
Však jednotka bola najľahšia :-) Len sa pozri na tú vec, čo drží v ruke.. Fakt sa ti to s ničím/s nikým nespája?
Kromě trojky, kterou jsem uhádla až na podruhý, tak všechno na první pokus.. zatím jednoduchý :)
I dnešek na první pokus. Pořád primitivní, ale pobaví to. :)
I dnešný obrázok pobavil :) teším sa už na to čo tam bude zajtra :)
Vše zatím uhodnuto napoprvé, ale s dvojkou si nevím rady :( Nakopl by mě někdo? :DD Já už fakt nevím, něco mi to připomíná, ale zaboha nevím co :/
Tak adventní kalendář je naprosto super, první a třetí obrázek jsem uhodl hned ale ten druhý a čtvrtý mi dali hodně zabrat. U toho čtvrtého jsem po té co mi to došlo dostal záchvat smíchu. :-) Ten pátý zatím nevím ale myslím, že tuším ale na název si stále nedokážu vzpomenout.