Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Už to mám :) No tak to jsem fakt nečekala :D Docela překvápko :) Klobouk dolů...
V tomto fóre je už tooľko nápoved a vy si stále pýtate ďalšie.
sonkad napsal(a):
Môj obľúbený seriál, paráda :)
Malá nápoveda - na obrázku sú dve slová :) A ako tu už bolo spomínané, malo tam byť T=D a nie naopak..
Ono to není myšleno programátorsky, takže je jedno, jestli to je T=D nebo D=T...
Lill napsal(a):
V tomto fóre je už tooľko nápoved a vy si stále pýtate ďalšie.
A hlavně když je to lehký, tak zase brečí, že chtějí těžší. A když je těžší, tak pořád chcou nápovědy...
pls. pomůže mi někdo já to totiž nevím...aspon malou radu klidne do zpráv predem díky.
Fruiko napsal(a):
A hlavně když je to lehký, tak zase brečí, že chtějí těžší. A když je těžší, tak pořád chcou nápovědy...
Pritom toto ani ťažké nie je, sú tam prvky a vzorec, ktoré boli už u obrázkov predtým, čiže kto sa zamyslí, musí na to prísť.
Jediné, ku ktorému som ja potrebovala nápovedu, bol obrázok s peniazmi, na taký level som nebola pripravená :D Ale keď potom bolo treba aplikovať podobný vzorec na iný obrázok, tak to mi už problém nerobilo.
Čiže moja nápoveda je - rozmýšľajte!
Lill napsal(a):
Pritom toto ani ťažké nie je, sú tam prvky a vzorec, ktoré boli už u obrázkov predtým, čiže kto sa zamyslí, musí na to prísť.
Jediné, ku ktorému som ja potrebovala nápovedu, bol obrázok s peniazmi, na taký level som nebola pripravená :D Ale keď potom bolo treba aplikovať podobný vzorec na iný obrázok, tak to mi už problém nerobilo.
Čiže moja nápoveda je - rozmýšľajte!
Přesně tak, nemohla bych souhlasit víc... Tenhle vzorec se prostě aplikuje stejně jako v případě hádanky s ledničkou. A jinak je to celé o popisu obrázku. Konkrétně ta dnešní hádanka je sice ošemetná, ale lidi, dejte opravdu na to první, co vám v hlavě vyskočí, ač si možná budete myslet, že to vzhledem k předchozím soutěžním okýnkům být nemůže.