Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Opravdu je to dneska zákeřný, Když jsem se na to podívala, tak tohle mě fakt napoprvé nenapadlo.
hm, o tomhle seriálu slyším poprvý. asi bych ho měl zkouknout, ať si rozšířím obzory.
Wow, zajímavé, že chcete nápovědu ...
tak těžké to není. Nehledejte v tom složitosti... jako vždy :D
když tady všichni mluvíme o malym "podrazu" - už to je malinká nápověda :)
a tady se ani větší nápověda dát nedá ... Vyřešili jste okénko s ledničkou ? Vyřešíte i tohle. co přesně vidíte ?? tak to spojte a vyměňte, vy trdla ... :)
Prosím pordte, tenkrát jsem ledničku vyřešila ale toto mi vážně nic neříká i píši co vidím nic nprosto nic, kdyby byl někdo hodný a napsa do zprávy větší nápovědu
Tak jo, zkoušela jsem snad VŠECKO, ale ne, prostě ne... Už nad tím přemýšlím aspoň dvě hodiny, neporadí mi tedy někdo? :D
Uffff, tak už to mám, děkuju všem za nápovědy, vážně už jsem myslela, že na to nikdy nepřijdu. :D
No tak stylem pokus-omyl mám vyřešeno, ale dlouho jsem si lámala hlavu :) Palec hore tvůrcům :)
Týjo, tak to moc teda nechápu co tam píšete..
napište tu co asi tak zkoušíte :))
Elizabeth Hatter napsal(a):
Týjo, tak to moc teda nechápu co tam píšete..
napište tu co asi tak zkoušíte :))
zkouší se název seriálu na obrázku. ideálně ten správný :)
BuBBleS napsal(a):
zkouší se název seriálu na obrázku. ideálně ten správný :)
Ne ne.. já se ptám těch to pořád nutně hledají nápovědu :))