Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lill napsal(a):
Však jednotka bola najľahšia :-) Len sa pozri na tú vec, čo drží v ruke.. Fakt sa ti to s ničím/s nikým nespája?
Díky moc Lill... je fakt že to mě napadlo ale psala jsem to blbě :/ už to mám vše a ještě jednou díky za nakopnutí :)) Tahle hra je famózní :)) miluju serialzone ;))
pombar napsal(a):
Vše zatím uhodnuto napoprvé, ale s dvojkou si nevím rady :( Nakopl by mě někdo? :DD Já už fakt nevím, něco mi to připomíná, ale zaboha nevím co :/
moc nad tím přemýšlíš..jen řekni co je na obrázku ;)
Asi jsem natvrdlá, ale co už :D Budu ještě přemýšlet, ale nic mě nenapadá :D
pombar napsal(a):
já byla totálně natvrdlá s tím prvním a je to taky taková blbost v podstatě :D přijdeš na to...a pak se tomu zasměješ :)
pombar napsal(a):
Dvě slova máš..a to C je jaké? nemyslím barvu..a máš to celé..
pedolka napsal(a):
přijdeš na to...a pak se tomu zasměješ :)
Přesně tak, já jsem nad tím obrázkem z 2.12. přemýšlela asi dvě hodiny. Zkoušela jsem všechny možné i nemožné kombinace všech možných i nemožných slov a pak jsem zjistila, že je to tak neuvěřitelně jednoduché. Musela jsem se sama sobě nahlas smát :D
pombar napsal(a):
Vše zatím uhodnuto napoprvé, ale s dvojkou si nevím rady :( Nakopl by mě někdo? :DD Já už fakt nevím, něco mi to připomíná, ale zaboha nevím co :/
Mně hodně pomohlo, když jedna slečna v diskusi napsala, že máme najít jinou vlastnost než barvu, tak třeba ti to taky pomůže :)
Všem moc děkuji :D Teď mi to vážně přijde srandovní a sama sobě se směji za to, že jsem na to nepřišla, hold jsem moc přemýšlela :D Ještě jednou dík ;)
Tak dnes jsem se opravdu zasmála.:) Nejtěžší je, dívat se na hádanku z různých úhlů.
:D :D :D awesome today :))