Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Humorné, když na to člověk přijde :D
Shppen napsal(a):
A je to cesky serial? Nebot nevim co znamena, ze se tam skryva i puvodni i cesky nazev :-)
Znamená to to, že je jedno, či rozmýšľaš v češtine alebo v angličtine :)
Shppen napsal(a):
A je to cesky serial? Nebot nevim co znamena, ze se tam skryva i puvodni i cesky nazev :-)
nemusi byt cesky, jen to znamena, ze cesky a puvodni nazvy jsou ekvivalentni
chvilku mi trvalo nez jsem na to dosla, porad jsem premyslela nad něčim jinem :-) ale mám to
Dnešní obrázek je opravdu povedený :D ale musela jsem se trochu zamyslet :)
Tak dneska se přidávám, velice chválím obrázek, dal zabrat. :) Nakonec po 10 minutách jsem na to konečně přišla. takže hurá s klidem spát.
Nojo, je to jasný! Pořád jsem si říkala, že to neznám, ale nakonec mi to docvaklo, perfektní :)
Jako tenhle obrázek je moc. Jsem se tak lekl, že mám nějaký ban na hru, že jsem psal Fruikovi (pardón) :-D. Ale musím řící, že tohle je perfektní. A ano, je jedno jestli přemýšlíte v češtině, nebo v angličtině.
dneska naprostá bomba, seriál miluju a napadne mě to až na podesátý, skvělý!! :) ... klobouk dolů :)