Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
cavalcade napsal(a):
Nojo, je to jasný! Pořád jsem si říkala, že to neznám, ale nakonec mi to docvaklo, perfektní :)
Tak nějak. Už jsem myslela, že půjdu spát a nechám to "uzrát", ale nakonec to mám. A kupodivu mě dříve napadl původní název než ten český.
Tak poslední dvě okénka jsou pro mě zlo :-/ nějaká malá nápověda by nebyla ? :))
Jen doufám, že se někde neukazují ty pokusy, co tam píšu, než mi to třeba dojde :) Ale mám to, neměla jsem tušení, ale když mi to docvaklo, tak ten obrázek je fakt strašně vtipnej a jako cvok se tu směju, snad nikoho nevzbudím :)
v to doufám! Taky mi to chvíli trvalo :D
kacer11 napsal(a):
Jako tenhle obrázek je moc. Jsem se tak lekl, že mám nějaký ban na hru, že jsem psal Fruikovi (pardón) :-D. Ale musím řící, že tohle je perfektní. A ano, je jedno jestli přemýšlíte v češtině, nebo v angličtině.
You made my day, sir :DD
Tak zase můžu jít jednou v klidu spát, ale na první pohled jsem se trochu lekla :D
už jsem myslela, že půjdu spát a neusnu, protože budu celou noc přemýšlet..ale máám..:)
Sakra, mě zmátnul ten malinkej obrázek a poprvý nemám uhodnuto na první pokus. :/ Ale teď mi to došlo, fakt super obrázek. :D
Tedy, na první pokuk opravdové zděšení, teď radost.
I ty, Biskine ! :D
Ale že mi to trvalo :DDDDDD Dost vtipný. Super provedený :)