Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fajn, beriem späť, je to celkom ľahké :D Asi len ja som blbá :D
Prosím poraďte mi do zpráv někdo. Mučím se tím pár hodin :-( a mám asi poslední hodinu kdy na to budu mít dnes čas :-/
Můžete mi prosím trošku poradit s 15, 17 a 19 do zpráv? Já jsem asi snad úplně tupá...
tak tohle je snad poprve, co jsem uplne mimo...a mate me, ze cesky a originalni nazvy jsou stejne, me napadaji proste jen ciste ceska slova :D
kdyby nekdo poskytl napovedu, jen decentni, tak budu rad
Wow, já na to přišla! Ale ne ne první pokus protože jsem napřed zkoušela všechny možný kombinace slova vězení (nevěděla jsem že je o vězení tolik seriálů). A pro ty co neví - CENZURA. Doporučuju soustředit se na ty bubliny.
Cenzurováno Fruikem.
markuc napsal(a):
tak tohle je snad poprve, co jsem uplne mimo...a mate me, ze cesky a originalni nazvy jsou stejne, me napadaji proste jen ciste ceska slova :D
nesoustřeď se na to, že český a anglický název je stejný, je to spíš tak, že je to doslovně přeložené z originálu
Napište mi, prosím, do zprávy. Za chvíli jdu do práce a nemám uhodnuto.Díky :))
markuc napsal(a):
Český a originálny názov nie sú tak celkom rovnaké, ale obrázok zobrazuje český názov seriálu.. je to naozaj ľahké :)