Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
... po včerejším zavaření mozkových závitů dnes lehoučké a na první pokus, hurááá :D ... možná i proto, že tenhle seriál miluju
Taky jsem se nad tím docela trápila, ale spíš proto, že jsem na to šla složitě. Ve skutečnosti je to docela jednoduché. Opět platí napiš co vidíš :)
Konečně :) ... po dlouhe době uvažování mi to konečně došlo :D :D :D ... já jsem takový blb ,že se dívám na něco a celou dobu to vůbec nepotřebuji :D :D :D a hodně mi pomohlo , že se mám soustředit na ty bublinky :)
Super seriál v adventu a hodně jsem se nasmála (té nápovědě) :-D
Už nad tím přemýšlím několik hodin a nemám tušení poradil by mi někdo? Kdyžtak do zpráv děkuji.
Čo predstavujú tie bubliny?
tak po tomhle by to mělo dojít každýmu ;)
Ahoj lidi,napište mi někdo menší nápovědu na včerejšek,jsem z toho jalový.
Dnes jsem totálně mimo. Poprvé a to mě pěkně šte. Můžete mi prosím někdo pomoct. Na oplátku klidně pomůže se staršími zadáními.
Už jen 5 okýnek...néééé :(
ja som mimo z dnes včerajška a ani 16tku nemám -_- mám už pocit ako keby som mal prázdno v mozgu :D