Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ja aj tak niekde v kútiku duše dúfam, že sa bude s touto hrou pokračovať aj po vianociach :)...
Tak dneska to trvalo ikdyž jen napodruhý, pořád mi to ne a ne dojít pak to najednou samo naskočilo, přitom je to hodně známý seriál a mám ho rád.
Kalendář je super!..ale nemám 18...žlutej netopýr je nad mý chápání a to se tu lidi dokázali kvůli takový volovině zhádat :-(
Dneska vůbec netuším co by to mohlo být.. našel by se někdo, kdo by mi poradil do zpráv? :)
Správny seriál ma napadol hneď ale zmiatlo ma to zadanie o českom aj pôvodnom názve tak som sa na to zadanie prestala sústrediť a len som si vyložila obrázok a bolo to. Prefektný obrázok :-)
Jsem potupně nucen poprosit o radu lidi, předtím mi to dřív nebo pozdeji došlo ale tady, prostě pusto a prázdno.
Ach jo .. :( celej den a nic .. :( poradí mi prosím někdo ??
Tiez som dnes uz w koncoch najde sa dobra dusa co pomoze? :(
Taky bych moc chtěla poprosit o nějakou pomoc. Zatím se mi nedaří to uhádnout, snad možná po nějakém tom nakopnutí.