Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnešek je opravdu mazec, ,nejdřív jakože vězení a tak, a pak přišla mamka, a bylo......ještě teď se mi směje :D
kdo pořád tápe, tak (jak už tady bylo několikrát řečeno) se zaměřte na toho maníka a na bubliny..kdo četl/čte komiksy, tak bude vědět, CO to je za bubliny :)
Tak to je luxus dneska :-D Musela jsem použít nápovědu a i s ní mi to trvalo deset minut. Tudíž jsem dnešek luštila celých 20 hodin :D Ale smekám před tím, kdo to vymyslel. Fakt frajer/ka :-) Díky moc
Voky87: dekuju za napovedu taky sem totiz koukala na program ale koukala sem se na patek a tam to zrovna nebylo :-D
Tak po celém dni usilovného přemýšlení a nakonec i hledání v tv programu a myšlenek na to, že to snad vzdám, jsem na to konečně přišla. Uf, dnešek pro mě byl na přemýšlení nejhorší, ale obrázek je opravdu vtipný a výstižný.
Dnesek opet genialni! Diky za rady lidi, co rikaji ze jejich oblibeny serial, bez nich a jejich profilu by mi to nedslo.
A vcera cool podpasovka :D rikala jsem si: ne to byt nemuze, ne to ne a ono jo :D a ze budeme pokracovat dal, prosiiiiim? Letos se netesim na Vanoce, protoze skonci adventni kalendar :'(
Už jenom 10 minut! Tahle věc mě prostě tak baví, že se až do 24. nedostanu do postele včas. :D
já už se bojím, co bude, ale i těším...
Dneska bez přemýšlení... začínám na sebe být hrdá :D