Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Aaaa, mám to! Najprv som na to išla trochu zle, ale dnes mi to trvalo iba 11 minút, oproti včerajším 17 je to teda ľahšie :D
Ale o seriáli som teda ešte v živote nepočula.
haroska napsal(a):
Ve me to evokuje spis pocit, ze se rekne stejne eng jako v originale.... na mysli mam treba Chuck... nebo Smallville...
Tak to v tebe evokuje blbo :) Ale tak každý chápe veci rôzne, tým to bude.
Jsem ze začátku zkoušel i periodickou tabulku prvků :-D
Tak dneska je to o hodně jednoduší než včera! Těším se na další. :-)
Tu vidno kto pochopil princíp písmenkových hádaniek a kto má ešte rezervy :)
phoboska napsal(a):
Tak to v tebe evokuje blbo :) Ale tak každý chápe veci rôzne, tým to bude.
ÚPLNĚ Si nemyslím, málo který seriál jsem hledala podle ORIGINALNIHO nebo ceskeho nazvu... slo spis o to co vidim..... takze tahle poucka, ze je to teda origo nebo cesky, sla uplatnit treba na 15 dalsich...;) A nerikej prosim blbo, logika kazdeho pracuje jinak. Tudiz pro me tohle zavadejici bylo;)
Paja1986 napsal(a):
Jsem ze začátku zkoušel i periodickou tabulku prvků :-D
To je krásný a věděcký, já nevěděla, jestli malý L je L nebo takový to rovný "lomítko" :)
teda včera mi to docvaklo hned, dnes ani ťuk :)
A periodickou tabulku jsem zkoušel také :D
haroska napsal(a):
ÚPLNĚ Si nemyslím, málo který seriál jsem hledala podle ORIGINALNIHO nebo ceskeho nazvu... slo spis o to co vidim..... takze tahle poucka, ze je to teda origo nebo cesky, sla uplatnit treba na 15 dalsich...;) A nerikej prosim blbo, logika kazdeho pracuje jinak. Tudiz pro me tohle zavadejici bylo;)
Nepochopila si ma. To že som napísala blbo neznamená, že ty si blbá...po slovensky sa to tak proste hovorí.