Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vážně, celou dobu to bylo tohle? To snad ne, já si teď dvě poslední hádanky nejen seděla na vedení, asi jsem si ho i ustřihla :D Pravidlo jedna, nehledat složitosti!
Gilraen napsal(a):
Vážně, celou dobu to bylo tohle? To snad ne, já si teď dvě poslední hádanky nejen seděla na vedení, asi jsem si ho i ustřihla :D Pravidlo jedna, nehledat složitosti!
Já to samé ! :-D
Asi hodinu přemýšlení sem nad tím strávil, kdybych věděl že tady budou tak zjevný nápovědy přišel bych sem dřív než sem to rozluštil :D ale přeci jen mám radši když si na to přídu sám. Jinak seriál do teď jsem nevěděl že existuje :D
mě by bodla nápověda ve stylu, jestli ten seriál teď některá česká stanice vysílá, či jestli se v písmenkách schovává jednoslovný název nebo když píšete, že se jedná o starý seriál myslíte tím seriál před rokem 2000? tento požadavek nemyslím tak, že potřebuju odpověď na všechny otázky stačí třeba jen na jednu :-D budu moc vděčná za jakoukoliv odpověď :-)
Na periodickou tabulku se vykašlete. Ale taková trojčlenka... ta dělá divy.
lelus napsal(a):
mě by bodla nápověda ve stylu, jestli ten seriál teď některá česká stanice vysílá, či jestli se v písmenkách schovává jednoslovný název nebo když píšete, že se jedná o starý seriál myslíte tím seriál před rokem 2000? tento požadavek nemyslím tak, že potřebuju odpověď na všechny otázky stačí třeba jen na jednu :-D budu moc vděčná za jakoukoliv odpověď :-)
Seriál je spred roka 1990 :)
Tak dneska já konečně taky na poprvé, holt stará škola :-)
První kuk a uhodnuto....jak bylo řečeno..stará škola :-)
Jen se okénko otevřelo a bylo to :-)
Tak serial vubec neznám, ale zkusila jsem to a ono to vyšlo dokonce na poprvý. Stačilo složit co vidim a pak už nakopl vyhledávač.