Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak konečně to mám :D :D :D Chvilku mi to trvalo, ale pak mi to došlo :P :D Ikdyž seriál vůbec neznám, tak jsem na to nějak přišla :P :D Mrzí mě, že za chvilku už kalendář zmizí a já nebudu mít co řešit :P :) Ale i přesto děkuji tvůrcům a všem co se podíleli na adventním kalendáři, neboť se mi díky tomu vážně to čekání zkrátilo a taky jsem si nejspíš zavařila mozek :D :)
Hotovčo, ale díky menší nápovědě...seriál neznám a je to jeden z těch starších i než já, takže se moc nedivím že jsem potřebovala nápovědu :)
Dneska to bylo v pohodě, na 1. pokus :) je to něco podobného jako 12. obrázek.
Dnes hned na první pohled :-)
Gilraen napsal(a):
Vážně, celou dobu to bylo tohle? To snad ne, já si teď dvě poslední hádanky nejen seděla na vedení, asi jsem si ho i ustřihla :D Pravidlo jedna, nehledat složitosti!
Přesně. :D Než jsem na to přišel.. A já zkoušel ke každé slabice různě předložky jako před, za, mezi... Jak tydýt. XD
dneska to byla fakt pohoda :-)
Tak dneska mě vůbec nic nenapdá ořád přeskldávám a nic..Nějaká nápověda?
Ne, ne, ne. Prostě nic. Ani sem pořádně nespala, jak se mi o tom zdálo, ale vůbec nic.
---
Edit: Po nekonečným utrpení..ale teda... Sice je pravda, že popíšete co vidíte, ale zase trochu jinak, než dřív...