Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuju Houmovi:) Přesně tuhle nápovědu přímo pro blbce jsem potřebovala a dnes se mezi ně směle řadím. A ani mi to dnes nevadí, protože seriál vůbec neznám. Doufám, že tam nebudou další starší seiály tohohle typu:)
dnešný seriál absolutne neznámy pre mna :( ale vdaka fóru som na hladany serial prisla :)
Taky vůbec neznám. Hold něco se starším datem. Když se na to zpětně podívám, je to hrozně jednoduché, ale vzhledem k tomu, že ten seriál většina nebude znát, tak v tom je právě to obtížné.
Ja by som kľudne (možno aj do budúcna :D) uvítala, keby tam bolo viac tých neznámejších seriálov, aby som sa nad tým mohla viac potrápiť.
foruska napsal(a):
Děkuju Houmovi:) Přesně tuhle nápovědu přímo pro blbce jsem potřebovala a dnes se mezi ně směle řadím. A ani mi to dnes nevadí, protože seriál vůbec neznám. Doufám, že tam nebudou další starší seiály tohohle typu:)
Přesně taky bych si s tim jinak neporadila :D
Houm napsal(a):
Haluz, pořád sem řešil big SE apod., ale vůbec by mě nenapadlo tohle. Naštěstí tu někdo psal, že je seriál populárnější než Přátelé, takže sem vygooglil nejpopulárnější seriály všech dob a v jistým žebříčku je to 11ka... :D
Hah, děkuji :D :)
dnes nějak jednoduché :D
Yess, dnes ľahké :)
Už iba tri okienka, je mi z toho smutno.