Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
20. 12. 2013 / 18:31:02 (před 10 roky)
off

Děkuju Houmovi:) Přesně tuhle nápovědu přímo pro blbce jsem potřebovala a dnes se mezi ně směle řadím. A ani mi to dnes nevadí, protože seriál vůbec neznám. Doufám, že tam nebudou další starší seiály tohohle typu:)

Yummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 12. 2013 / 18:45:57 (před 10 roky)
off

Som v koncoch. Prosím o nápovedu, aspoň do správ :)

Lavazza
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 12. 2013 / 19:30:06 (před 10 roky)
off

dnešný seriál absolutne neznámy pre mna :( ale vdaka fóru som na hladany serial prisla :)

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen.
kacer11
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
20. 12. 2013 / 19:40:43 (před 10 roky)
off

Taky vůbec neznám. Hold něco se starším datem. Když se na to zpětně podívám, je to hrozně jednoduché, ale vzhledem k tomu, že ten seriál většina nebude znát, tak v tom je právě to obtížné.

Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 12. 2013 / 20:09:01 (před 10 roky)
off

Ja by som kľudne (možno aj do budúcna :D) uvítala, keby tam bolo viac tých neznámejších seriálov, aby som sa nad tým mohla viac potrápiť.

dominoa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
20. 12. 2013 / 20:19:17 (před 10 roky)
off
foruska napsal(a):

Děkuju Houmovi:) Přesně tuhle nápovědu přímo pro blbce jsem potřebovala a dnes se mezi ně směle řadím. A ani mi to dnes nevadí, protože seriál vůbec neznám. Doufám, že tam nebudou další starší seiály tohohle typu:)

Přesně taky bych si s tim jinak neporadila :D

janilla
20. 12. 2013 / 23:02:24 (před 10 roky)
off
Houm napsal(a):

Haluz, pořád sem řešil big SE apod., ale vůbec by mě nenapadlo tohle. Naštěstí tu někdo psal, že je seriál populárnější než Přátelé, takže sem vygooglil nejpopulárnější seriály všech dob a v jistým žebříčku je to 11ka... :D

Hah, děkuji :D :)

LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 12. 2013 / 00:01:21 (před 10 roky)
off

dnes nějak jednoduché :D

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 12. 2013 / 00:02:06 (před 10 roky)
on

Yess, dnes ľahké :)
Už iba tri okienka, je mi z toho smutno.

misshule
21. 12. 2013 / 00:02:15 (před 10 roky)
off

Tak sem nepotřebovala ani deset vteřin a to ten seriál ani neznám. Dneska vážně lehoučké.