Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ivanap napsal(a):
Jsem na tom stejně,seriál mi vůbec nic neříká, ale název se dá vydedukovat z obrázku :)
:D :D :D veď o to v celej tejto hre ide...
10 čar? to nechápu, jak vám pomůže...
Dneska by to šlo :).
Jee, dneska jsem asi zlomila svůj rekord, i když seriál absolutně neznám, to mám radost :)
Tak opisuju obrázek jak nemoudrej, ale ne a ne na to přijít...dneska absolutně bez nápadu :/
Ani som nevedela či taký seriál existuje, ale napísala som tam viacmenej to prvé čo ma napadlo a bolo to správne.
V této hře mi opravdu pomáhá to, že trávím na SZ spoustu času a i když na spoustu z těch seriálů nekoukám, i tak si projíždím články a stránky o nich a tak mi to vždycky nějak docvakne. Spíš jsem měla problém se seriálem, který sleduji :D Zatím všechna okénka otevřena :)
Včera to bylo hned ale tohle mi nic neříká. Vidím jen několik rovných linek a jednu šikmou. :-D
Tak oproti včerejšku, kdy jsem nad tím přemýšlel pomalu do nekonečna, to dneska bylo raz dva :-)