Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Oproti celodennímu přemýšlení včera a předevčírem, zase trošku oddech dneska :D
Dneska lehké... i když pravda, jsem netušila, že takový seriál vůbec existuje :)
Hotovo, dnes to není tak moc těžké. Ale seriál neznám... :)
Hotovo, dnes to není tak moc těžké. Ale seriál neznám... :)
...dobrou noc...:-)
Dnešek napoprvé během 2 sekundy a to jsem o tom seriálu nikdy neslyšela.. Ale s včerejšek si nevím rady. Kdyby se našla dobrá duše, která by mi poslala nějakou větší nápovědu do zpráv, byla bych vděčná :) Díky
Ohledně včerejší hádanky, na 279. stránce sem psal, jak sem na to došel já, očividně to pár lidem pomohlo, třeba to pomůže i Tobě... :)
Houm napsal(a):
Ohledně včerejší hádanky, na 279. stránce sem psal, jak sem na to došel já, očividně to pár lidem pomohlo, třeba to pomůže i Tobě... :)
Děkuju! Mělo bylo jasný že jde o tenhle seriál podle písmenek, ale nějak jsem to ze sebe nemohla dostat. Takový to že má člověk něco na jazyku a neví jak to vyslovit. Dík :)
Vxxx napsal(a):
Děkuju! Mělo bylo jasný že jde o tenhle seriál podle písmenek, ale nějak jsem to ze sebe nemohla dostat. Takový to že má člověk něco na jazyku a neví jak to vyslovit. Dík :)
Za málo... Taky se mi to tu asi 2x stalo, že sem to nemoh vyžvejknout :)
Toldist napsal(a):
vidím jen čáry proč?
Tohle je fakt hezký příspěvek :D