Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Všetci píšu "Popíš, čo vidíš." :D Ale čo mám robiť, ak vidím čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru a červenú čiaru ktorá to všetko škrtá? Pomóc! :D
Yummy napsal(a):
Všetci píšu "Popíš, čo vidíš." :D Ale čo mám robiť, ak vidím čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru, čiaru a červenú čiaru ktorá to všetko škrtá? Pomóc! :D
neřeš, že je červená :) ale to, co tam máš napsat, jsi už tady napsala :D
Yummy napsal(a):
diky to mi pomohlo moc :-*
Jsem naprosto v koncích ty čáry mi vůbec nic neříkají, prosím o nápovědu.
Chtěla jsem vyluštit dnešní seriál až teď, ale kouknu se a vidím, že už to mám hotový. To je tak, když se v noci vrátíte z hospody... každopádně nevím, co jsem tam zadala... :D
Když už mi píšete i sami... Nabízím od lehké nápovědy až k velkému nakopnutí ke všemu, co nevíte. :-)
tak dneska po dlhom čase asi tak sa 2 sekundy uhádnuté :) som fakt rada hlavne po včerajšku :D
Poradí mi někdo, co je to za seriál 18., prosím? ne a ne na to přijít... opravdu mě nic nenapadá, popisuji nejpřesněji zadávám cokoliv mě napadne, ale stejně nic.
verča.d napsal(a):
Složité pokud v tom vidíte grafy jako já :D Ale konečně to je tam :)
Taky jsem tam chvíli viděla samý grafoidní pády/poklesy/úpadky... :D Nakonec to seplo :D