Diskuzní fórum

Adventní kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kikušák
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 12. 2013 / 09:40:08 (před 10 roky)
off

Odpoveď som uhádol len náhodou a nechápal som jej až doteraz :D Táto hra je fakt úžasná! :D

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
6. 12. 2013 / 09:42:06 (před 10 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Můžeš to prosím vysvětlit mě? :D Seriál taky neznám.. :-/

Nemůžu radit, když jestli jsi neuhádla... ale jak napsala Gabik.029 je to slovní hříčka... to by mělo mluvit za vše... :D

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
6. 12. 2013 / 09:53:59 (před 10 roky)
off

Dnes to fakt nedám. Je to na tom obrázku vůbec lednice..? :D Zkouším na to přijít už několik hodin. Vzoreček vůbec nechápu a o té lednici začínám taky pochybovat... Poprvé mi to fakt dělá problém. Všechno ostatní jsem měla hned vyřešené.. :-/

Vxxx
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 12. 2013 / 09:55:07 (před 10 roky)
off

Je to lednice :D

FunnyDeath89
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 12. 2013 / 09:58:56 (před 10 roky)
off

I pro dnešní den platí stejný systém, který fungoval i u většiny předchozích seriálů. :D
Do teď pro mě stále relativně jednoduché, až na druhý den, kdy jsem se pak divil jak primitivní ten obrázek vlastně byl. :D

Vxxx
6. 12. 2013 / 10:01:52 (před 10 roky)
off
FunnyDeath89 napsal(a):

I pro dnešní den platí stejný systém, který fungoval i u většiny předchozích seriálů. :D
Do teď pro mě stále relativně jednoduché, až na druhý den, kdy jsem se pak divil jak primitivní ten obrázek vlastně byl. :D

No asi ne, jelikož seriál "A white fridge with a formula on it" neexistuje :D :D

Vxxx
Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
6. 12. 2013 / 10:11:45 (před 10 roky)
off
Vxxx napsal(a):

No asi ne, jelikož seriál "A white fridge with a formula on it" neexistuje :D :D

Zkus to vzít logicky

Vxxx
6. 12. 2013 / 10:15:03 (před 10 roky)
off
Metal Lord napsal(a):

Zkus to vzít logicky

No já když to vezmu logicky, tak to zas nebude doslova. Všichni říkají že stačí opsat to co vidím. Když to začnu brát logicky tak to hrozně překrucuju. Už se začínám vztekat pomalu...:D

Vxxx
Elisss
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
6. 12. 2013 / 10:18:26 (před 10 roky)
off

Já jsem taky dneska v čudu. Anglické slovní hříčky jdou trochu mimo mě :( vidím lednici a na ní jakýsi vzoreček, u kterého nechápu smysl :(

Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
6. 12. 2013 / 10:19:02 (před 10 roky)
off
Vxxx napsal(a):

No já když to vezmu logicky, tak to zas nebude doslova. Všichni říkají že stačí opsat to co vidím. Když to začnu brát logicky tak to hrozně překrucuju. Už se začínám vztekat pomalu...:D

Rád bych napověděl blíž, ale to by pak byla škoda, kdyby se každej nezkusil namáhat sám. Fakt zkus napsat to co vidíš. A jak je napsaný v pravidlech - ber v potaz, že nad obrázkem máš uvedený, jestli hádáš původní, nebo český název