Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Odpoveď som uhádol len náhodou a nechápal som jej až doteraz :D Táto hra je fakt úžasná! :D
Vxxx napsal(a):
Můžeš to prosím vysvětlit mě? :D Seriál taky neznám.. :-/
Nemůžu radit, když jestli jsi neuhádla... ale jak napsala Gabik.029 je to slovní hříčka... to by mělo mluvit za vše... :D
Dnes to fakt nedám. Je to na tom obrázku vůbec lednice..? :D Zkouším na to přijít už několik hodin. Vzoreček vůbec nechápu a o té lednici začínám taky pochybovat... Poprvé mi to fakt dělá problém. Všechno ostatní jsem měla hned vyřešené.. :-/
I pro dnešní den platí stejný systém, který fungoval i u většiny předchozích seriálů. :D
Do teď pro mě stále relativně jednoduché, až na druhý den, kdy jsem se pak divil jak primitivní ten obrázek vlastně byl. :D
FunnyDeath89 napsal(a):
I pro dnešní den platí stejný systém, který fungoval i u většiny předchozích seriálů. :D
Do teď pro mě stále relativně jednoduché, až na druhý den, kdy jsem se pak divil jak primitivní ten obrázek vlastně byl. :D
No asi ne, jelikož seriál "A white fridge with a formula on it" neexistuje :D :D
Vxxx napsal(a):
No asi ne, jelikož seriál "A white fridge with a formula on it" neexistuje :D :D
Zkus to vzít logicky
Metal Lord napsal(a):
Zkus to vzít logicky
No já když to vezmu logicky, tak to zas nebude doslova. Všichni říkají že stačí opsat to co vidím. Když to začnu brát logicky tak to hrozně překrucuju. Už se začínám vztekat pomalu...:D
Já jsem taky dneska v čudu. Anglické slovní hříčky jdou trochu mimo mě :( vidím lednici a na ní jakýsi vzoreček, u kterého nechápu smysl :(
Vxxx napsal(a):
No já když to vezmu logicky, tak to zas nebude doslova. Všichni říkají že stačí opsat to co vidím. Když to začnu brát logicky tak to hrozně překrucuju. Už se začínám vztekat pomalu...:D
Rád bych napověděl blíž, ale to by pak byla škoda, kdyby se každej nezkusil namáhat sám. Fakt zkus napsat to co vidíš. A jak je napsaný v pravidlech - ber v potaz, že nad obrázkem máš uvedený, jestli hádáš původní, nebo český název