Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No, tak dneska mi to chvilku trvalo, ale nakonec jsem to uhádl. Je to geniální.
Malé popostrčení pro dnešek :-)Kdo viděl včera Všechnopárty, tak bude vědět odpověď na dnešní okýnko.
Tak, po dlhej dlhej dobe, čo som dumala nad 20., po neúsoešnom googlení a vkladaní "SE" som nakoniec prišla na to, čo tam malo byť :) už som pomaly strácala nádej. well done serialzone!
tak dneka mi to dalo pořádně zabrat.jak tak dál čtu ty nápovědy tak pořád nevím.po několika hodinách konečně už to mam :)
dneska moooc lehky :-) ten serial sleduju a napadlo me to na druhy pokus :-)
Houm napsal(a):
Haluz, pořád sem řešil big SE apod., ale vůbec by mě nenapadlo tohle. Naštěstí tu někdo psal, že je seriál populárnější než Přátelé, takže sem vygooglil nejpopulárnější seriály všech dob a v jistým žebříčku je to 11ka... :D
Díky, to mi fakt pomohlo :D ;)
Mne prídu posledné okienka čím ďalej tým ťažšie... Dnečné nie je výnimkou a ja som sa zasekla :D Nenašla by sa nejaká dobrá duša, ktorá by ma popostrčila? :D Ďakujem :)
Tak dneska vůbec netuším, může mi někdo prosím nějak poradit do zpráv?
Začínám smutnit že to pomali už končí... co budeme dělat, tak člověk vstal a letěl otevřít nové okýnko... :D