Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Paráda .. asi za 5 vteřin vyřešeno .. teda ještě jsem strávil asi 5 minut tím, že jsem v hlavě lovil morseovku a nakonec z toho vypadne taková blbost :)
Dneska hodne dobre - pobavilo. Uz se nemuzu dočkat dalsi pulnoci.
já teda nevím...ach jo
Tak mám :), seriál moc potěšil, zbožňuju ho :) A jestli můžu poprosit, na morseovku jsem naprosto blbá a když je v tom vzkaz, napsal by mi ho někdo do zprávy teda, moc prosím :)
chjo, škoda, že se to blíží konci...bo toto mě fakt baví :)
Když víte, co máte zadat do googlu, tak vám to taky pomůže. Normálně to nedělám, ale dneska jsem prostě nemohl přijít na to jak pojmenovat ten papír... :)
- Ten text v morseovce je dobrej nápad :)
Nechápem čo tam ľudia hľadali za tým morzeovku :D ja som sa ju nikdy neučila, čiže by mi to nikdy nenapadlo. Len som napísala, čo som videla a hneď na prvý šup. :)) Ďakujem, toto ma veľmi potešilo, lebo konečne niečo čo bolo pre mňa ľahké. ;)
Paja1986 napsal(a):
Už jenom 2 okýnka :-( . Nechtěj admini udělat 365 days verzi? :-D
Ono by to časem omrzelo a pak by i začaly docházet seriály. :D Každopádně doufám, že příští rok bude tenhle kalendář zase, protože mě to vážně baví. :P
Tak dnes jsem na to koukla a věděla :) Vzkaz v morseovce pobavil :D