Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Uhodnuto bez větších obtíží... Pak jsem se rozhodla rozluštit "kód" a musím říct, že jsem se fakt po vyluštění pobavila :D
Tak dneska jsem se slušně nasmála
U morseovi abecedy jsem se vážně nasmál :D . Byl to dobrý nápad :) hotovo :)
dneska easy, seriál velmi dobrý, doporučuji při dlouhé zimě :D text pobavil nejenom ten "zašifrovaný", škoda že už jen 2 hádanky :((
hihi to bylo zákeřné a škodolibé :-)
Přestože jsem to dal napoprve tak jsem si vubec nebyl jisty. Aspon jsem si zkusil morseovku - dobry vzkaz :-)
Seriál poznám, no nikdy som ho nevidela, ale i tak mi to pri hádaní celkom pomohlo :D herca odtiaľ som ako mladšia strašne zbožňovala :D
njn, ono se stačí jen zamyslet ještě nad jiným anglickým výrazem jednoho slovíčka a pak to jde :D jsem to ale blbá, jelikož se na tento seriál chci podívat, tak mi to mohlo dojít... ale čím víc se blížíme ke konci, tím víc si připadám tupější, i když je to lehké :( ale jinak super hra ;) :) dost mě baví :) tak snad vymyslí nějakou celoroční :)