Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hulajdala napsal(a):
okamžitě jsem začala s morseovkou a musela jsem pochválit sama sebe, jak si to pěkně pamatuji... jinak vzkaz v ní je dokonalý :DD
Morseovku neumím tedy... co v ní stojí?:D
Nejaka schopna napověda by nebyla?
morseovka super a už jsem konečně přišla i na ten seriál :-)
Seriál mám uhádnutý, ale mohl by mi někdo prosím do zpráv poslat co stojí v té morseovce? Morseovku neumím :)
EDIT: Tak nic, už jsem to s pomocí googlu vyluštil :)
super rychlovka! díky :o) morseovka vykouzlila úsměv na rtech
Ahoj všichni. Takže dneska po pár minutách a usilovném namáhání mozkových závitů opět napoprvé správně. Mám radost jak malá a už teď mě mrzí, že jen dvakrát a je finito. Snad se z adventního hádankového kalendáře stane každoroční tradice... :-D
Tedy, to bylo zákeřné. Tenhle seriál si pamatuju spíš pod českým názvem a synapse po ránu špatně pracují. Opět pomohlo zaplnit žaludek snídaní. :-)
nechala jsem se trochu zmást :-( ale na druhý pokus už byl zásah do černého :-)
Dneska vůbec netuším... zkusil jsem všechny slovní varianty a nic... a o jsem jich zkusil dost. neměl by někdo jakou nápovědu? PLS?
Zkouším a zkouším a furt nic... Píšete tu, že je to lehké, no já nevím, mám zodpovězená všechna okénka až na tuhle, asi jsem přes tuhle noc nějak zhloupla :D. Nějaká nápovědka by se opravdu hodila. :)