Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No a když máte hledat v původních názvech seriálů, tak vás s tím vzorečkem nic nenapadá?
Oluska napsal(a):
No a když máte hledat v původních názvech seriálů, tak vás s tím vzorečkem nic nenapadá?
Nope... úplně vymleto :D Já přísahám že jsem zkoušela naprosto všechno co mě napadlo. I jsem to říkal nahlas, jestlti mi to nepřipomíná něco nebo tak.. fakt nevím. Hold to dnes nedám. Jsem si jista že seriál stopro neznám a hold počkám do zítřka až mi to někdo odhalí.. :D
Oluska napsal(a):
Asi jsem debil, ale vůbec nic :(
jupí, tak dneska hned napoprvé :-)
Konečně asi po 20min. jsem nato přišel. Jak jednoduché věci můžou být složité.
áááááááááááááááá, já jsem idiot :) přitom jsem na to nedávno koukala :D
Vxxx napsal(a):
Nope... úplně vymleto :D Já přísahám že jsem zkoušela naprosto všechno co mě napadlo. I jsem to říkal nahlas, jestlti mi to nepřipomíná něco nebo tak.. fakt nevím. Hold to dnes nedám. Jsem si jista že seriál stopro neznám a hold počkám do zítřka až mi to někdo odhalí.. :D
Však už ti to bylo odhaleno. Máš tam lednici, rovnici a potřebuješ původní název :) Nejvíce se tomu podobá doslovnost druhého obrázku
Skutečně jednoduché!!! Držte se zadání = původní název. Jedno slovo a jen si s ním pohrajte, víc v tom nehledejte ;-)
Metal Lord napsal(a):
Však už ti to bylo odhaleno. Máš tam lednici, rovnici a potřebuješ původní název :) Nejvíce se tomu podobá doslovnost druhého obrázku
Na prd je, že mě se nezobrazují vůbec žádné seriály po zadání čehokoli v možnostech, takže mě to ani nemá jak trknout :D Už to dnes vzdávám.. mám spoustu práce a civím tu na obrázek lednice. Přemýšlím nad tím od sedmi od rána. Už končím..