Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnes jsem se zprávě nasmála. Skvěle vymyšlené.
Ahoj, prosím mohl by mi někdo do zpráv poslat nápovědu na 18 a 19, už si fakt nevím rady :( děkuju budu moc vděčná
BeautifulN napsal(a):
Ufff, tady si ale oprašuji angličtinu...po pár nesprávných překladech mě konečně napadlo, že se to dá přeložit ještě jinak :D
Presne, presne, aj ja som sa najprv trápila, pretože ma napadalo iba jedno slovo, alebo potom ma to už napadlo :D
Pavla Měsícová napsal(a):
Ahoj, prosím mohl by mi někdo do zpráv poslat nápovědu na 18 a 19, už si fakt nevím rady :( děkuju budu moc vděčná
Trochu popostrčení ode mě máš ve zprávách. :)
Tak dnešek jsem dala i když seriál vůbec neznám, ale ještě pořád nemůžu přijít na 20 a 21....ty jsou pro mě totálně zakletý :-)
Tak 21 mi najednou vyskočilo v hlavě a je to tam! Paráda
Nemá někdo nějaký kopanec? :D Dneska jsem fakt marný
Tesy napsal(a):
Nemá někdo nějaký kopanec? :D Dneska jsem fakt marný
mě prosím taky, ale jen nějaké malé šťouchnutí :)
adusqacek napsal(a):
vyluštěno mám od půlnoci, ale co je ten tajemný vzkaz netuším, protože morseovku vážně neovládám :D můžete mi ten text někdo prosím poslat do zprávy?
existuje taká vec, že google :D tiež morzeovku neovládam, ale odkaz som si aj tak vylúštila :)