Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
krom velkého C mi to připadá celkem jednoduché, že bych už na to přišla, nebo jen bylo štěstí na obrázky? :D
A v jedné CENZURA je nápověda k dnešnímu obrázku :)
// Ale no tak. To by bylo moc jednoduché. - Fruiko
Desperate houseman napsal(a):
A v jedné --- je nápověda k dnešnímu obrázku :)
DĚKUJU!!!
Konečně. Teda jako.. seriál neznám, nikdy jsem o něm neslyšela takže tak. Já v tom vzorečku furt hledala smysl jako n=čas a tak.. Ach bože. Měla jsem blbka zapřemýšlet nad slovem a ne nad smyslem... Hm. Doufám že zítra to dám opět hned abych se necítila jako kompletní idiot.
Vxxx napsal(a):
DĚKUJU!!!
Konečně. Teda jako.. seriál neznám, nikdy jsem o něm neslyšela takže tak. Já v tom vzorečku furt hledala smysl jako n=čas a tak.. Ach bože. Měla jsem blbka zapřemýšlet nad slovem a ne nad smyslem... Hm. Doufám že zítra to dám opět hned abych se necítila jako kompletní idiot.
Á... Jsem pomalej cenzor...
Fruiko napsal(a):
Á... Jsem pomalej cenzor...
Sry :D Ale já bych to fakt nedala bez té nápovědy...
Však nápověda tam je schválně, ale ať si ji každý najde sám. Když se napíše, kde ji hledat, tak to není ono...
noooo opravdu mě stálo dlooooouhou cestu než jsem na správný seriál narazila... ale.. z toho obrázku bych na to teda nepřišla ještě doted... vůbec sem tu spojitost nepochopila..
Teruska napsal(a):
noooo opravdu mě stálo dlooooouhou cestu než jsem na správný seriál narazila... ale.. z toho obrázku bych na to teda nepřišla ještě doted... vůbec sem tu spojitost nepochopila..
Cílové slovo máš, tak na něj aplikuj vzorec. Opačným postupem se mělo přijít na cílové slovo.
Occamova britva, ľudia, Occamova britva so far pri všetkých seriáloch :D you're the ones who're(:D :D) making it hard :P