Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jednoduché :) stačilo použiť serialzone vyhľadávač, nie ten, čo je v kalendári :)
Dneska zas jednou jednodušší pro mě :D Ten seriál mám moc ráda a myslím,že ten obrázek je výstižný a vyjadřuje přesně ten seriál :)
Poradil by mi někdo prosím s tím včerejším? :-) na ten vůbec nemůžu přít :-D
:D Tak teď se musím sama sobě akorát smát. Koukám na to, vymýšlím něco jako "six to half past thirteen" :D Ach jo, příště asi stačí neignorovat zbytek obrázku.
ááááá...môj najobľúbenejší seriál a ja som to nevedela? a už keď ma to napadlo, že by to tam mohlo byť tak si hovorím, že je to dobrá blbosť :D ale aj tak :D ale tie čísla aj tak nedávajú zmysel :)
prosím prosím poraďte někdo s 18 :)
Tak po dnešku si připadám trošku blbě :D Patří mezi moje nejoblíbenější seriály a mě to vůbec nenapadlo :/ Pořád jsem do toho pletla matiku. A pak mě to konečně napadlo, ale pořád jsem si říkala, že to tak určitě nebude :D Ale přesně to ten seriál vyjadřuje :)
tak dnes s velkou dávkou štěstí a náhody, protože seriál neznám (teprve se na něj chystám)... takže asi ani nechápu význam toho "vzorce", ale je to tam! ;-)