Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska po dlouhé dbě jednoduché a k tomu mj oblíbený seriá super!
Večer jsem to nevydržela a koukla přes telefon, myslela jsem, že tohle nemůžu uhodnout, ale přišla jsem na počítač a nějak to bliklo, paráda, skvěle provedený..:) A za pár poslední okýnko, neskutečně to s kalendářem uteklo.:)
Ja nerozumiem, ako na to niekto mohol prísť bez toho, aby pochopil tým číslam :D
23ka byla super...a jsem zvědavý na 24ku
Dneska hodně jednoduchý :D Sice na seriál nekoukám a znám jen název, ale podle toho obrázku se dá hodně snadno poznat :)
Lelouch napsal(a):
Ja nerozumiem, ako na to niekto mohol prísť bez toho, aby pochopil tým číslam :D
důležité je pouze to první, ty další jsou vymyšlená
Mahu napsal(a):
Ja to mám už dávno rozlúštené :D len ľudia tu tvrdia, že nechápu tým číslam, i keď je podľa mňa dosť jasné, čo tie čísla znamenajú :D
Mahu napsal(a):
To vůbec není pravda všechno co na tom obrázku je sedí do názvu samozřejmě na to člověk přijde při rozluštění prvního slova takže nemusí pokračovat ale jinak tak jak to je to odpovídá přesně názvu seriálu.
Dneska tady zase spousta lidí, co uhodla spíš náhodou, či díky nějaké jiné haluzi a tudíž nepochopili hádanku rozsévá spoustu polopravd a zavádějících nápověd.
Takže. Na obrázku je jako vždy zcela přesný a celý název nějakého seriálu.
Pokud se téma obrázku dotýká obsahu seriálu, tak to je podobnost zcela náhodná. Protože hádáme názvy, tak jsou všechna zadání uhodnutelná bez znalosti seriálu.