Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Dneska tady zase spousta lidí, co uhodla spíš náhodou, či díky nějaké jiné haluzi a tudíž nepochopili hádanku rozsévá spoustu polopravd a zavádějících nápověd.
Takže. Na obrázku je jako vždy zcela přesný a celý název nějakého seriálu.
Pokud se téma obrázku dotýká obsahu seriálu, tak to je podobnost zcela náhodná. Protože hádáme názvy, tak jsou všechna zadání uhodnutelná bez znalosti seriálu.
Přesně tak - je to tam opravdu celé. :-)
OMG! :D Tak dneska jsem přemýšlela nějak moc matematicky. Můj jeden z nejoblíbenějších seriálů a já tady nad tím přemýšlím nejméně hodinu. SUPER nápad, těším se na zítřejší!
Fruiko napsal(a):
Dneska tady zase spousta lidí, co uhodla spíš náhodou, či díky nějaké jiné haluzi a tudíž nepochopili hádanku rozsévá spoustu polopravd a zavádějících nápověd.
Takže. Na obrázku je jako vždy zcela přesný a celý název nějakého seriálu.
Pokud se téma obrázku dotýká obsahu seriálu, tak to je podobnost zcela náhodná. Protože hádáme názvy, tak jsou všechna zadání uhodnutelná bez znalosti seriálu.
Presne vše co je na obrázku je kompletní název seriálu :-)
Stále platí piš co vidíš a od té doby co se tím řídím tak to jde samo :)
Dneska jedno z nejlepších! Moc chválím :))
BeautifulN napsal(a):
Stále platí piš co vidíš a od té doby co se tím řídím tak to jde samo :)
Presne tak! :)
takhle, já na to přišla, ale nepochopila jsem tam tu 13. ta nevím, jak má představovat to ono slovo.
ševča napsal(a):
takhle, já na to přišla, ale nepochopila jsem tam tu 13. ta nevím, jak má představovat to ono slovo.
pošlem ti do správ vysvetlenie.
Lill napsal(a):
pošlem ti do správ vysvetlenie.
Můžu taky poprosit?:) myslela jsem, že ten spodní řádek mám chápat obecně, ne jednotlivá čísla, tak jestli mi něco neuniklo.:)
Edit: Obrázek mám uhodnutý, ale jestli jsem na to nedošla jinak, než jsem měla.:)