Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hehe, dneska je to taky dobré :D Tohle je vážně snad nejlepší advent, co jsem kdy prožívala! A k tomu, jak tu pár nadšenců volalo po téhle hře i mimo advent... no já bych raději, aby to bylo pouze o adventu, ať se máme každý rok na co těšit, ne? (Samozřejmě za předpokladu, že Fruiko a spol. mají v plánu tuhle lahůdku zopakovat).
Teruska napsal(a):
noooo opravdu mě stálo dlooooouhou cestu než jsem na správný seriál narazila... ale.. z toho obrázku bych na to teda nepřišla ještě doted... vůbec sem tu spojitost nepochopila..
ve skutečnosti je to strašně jednoduché, funguje to, jako ty hlavolamy, které dávají na časopisů :D
Opravdu zábava, hned ráno první věc, otevřít si nové okénko :-D Nejtěžší pro mě zatím byla ta třetí.
Tak adventni kalendar je super.. zatim mi delal problemy jen ten obr. č. 2. ale i tak jsem ho zvladla jeste tyz den. Co se mi ale nelibi jsou ty napovedy tady.. chapu zpetnou pomoc, ale napovidat k aktualni hadance? Vzdyt to ma byt sranda namahat si mozkove zavity :)
Skvělý, tak mám i šestý :D Jee, já mám radost :)
Oluska napsal(a):
Chceš to vysvětlit? Písnu ti to kdyžtak zprávou... je to fakt jednoduché... :)
Děkuji, ale už mi to bylo vysvětleno. Njn, slovní hříčka. :)
je to skvělá hra :) kluci jsou skvělý, že něco takového vytvořili :) problém (jestli se to tak dá říct mi dělal první den, pak čtvrtý a dnešek), ale jinak paráda :) ještě jednou velký dík, za tuto báječnou hru!
jeeeej aj dnes to bolo ľahké :) zatiaľ teda boli problémy len s druhým dňom inak fajn
Tak dlouho jsem přemýšlela než mi to konečně došlo.
Pořád jsem přemýšlela co se myslí tím vzorečkem a pak mi to bliklo hlavou a hned jsem měla název seriálu. Myslím že dnes to byl zajímavý oříšek :)