Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já to uhodla asi na potřetí protože jsem nevěřila tomu že by to ten seriál mohl být :D
Ahoj, nemohl by mi nekdo prosim poradit nebo nakopnout? :)
Chtělo se to zamyslet, ale mám to :) Jen to chce opravdu myslet nad originálním názvem. a v obrázku je opravdu všechno potřebné ;)
Hehe, přestože daný seriál jsem neviděla, nějakým zázrakem mi to v hlavě hned naskočilo :D o to víc mlátím hlavou do stolu, že svůj oblíbený seriál z předcházejících dnů jsem poznala až po době :-I
Kouknul jsem se na to až teď, nekecám, a mohu hodnotit jedním slovem-paráda. Dokonce se domnívám, že i chápu význam všech prvků:D.
dnes je to opět parádní obrázek, něco jako obrázek pod číslem 8 a 12, prostě se podívat kde co je a uspořádat to, a je to hned :) Škoda, že už nám zůstává poslední zavřené okénko...:/
Ahoj. Mohla bych poprosit o nápovědu ke včerejšku? Ten hořící papír? Dekuju moc. A přeji všem Šťastné a Veselé Vánoce. :-)
EDIT: Už to mám, děkuji všem.
Ta čísla dole jsou trošku zavádějící, ale svůj účel splnila - dokonale mě zmátla :) První sezona seriálu byla na seriálovém poli osvěžující :)
Poprvé prosím od nějaké dobré duše o nápovědu ke včerejší hádance, jinak mám všechno, ale ten papírek je prokletej ... aspoň pro mě. Předem díky...